![]() |
Odp: Wytwórnia Shannon
Mi się podoba miranda ma bardzo ciekawe rozstawienie oczu ;) 9,9/10 (te brwi takie wyskubane ;( )
Bezimienna simka kojarzy mi się z gejszą jest taka japońska! Wygląda jak by była bez uczuć taka porcelanowa lalka Ale jej oczy som hipnotajzing i git! |
mi się podoba, może nos ma trochę za duży :P 9/10
|
A dla mnie jest ładna , każda twoja z simek jest inna nie są idealne i to mi się podoba .
Ma trochę za duże oczy i makijaż źle dobrany do oczu, ładne włosy i ubranie . |
no to następna;
Ruda (by muff) wiem, że ta simka jest dosyć inna i ma oryginalną urodę, ale gram nią dosyć długo i chciałam wam ją pokazać. Do najładniejszych nie należy, ale mam nadzieję, że znajdziecie w niej coś przyciągającego ;)http://img148.imageshack.us/img148/1958/36663518.png edit; jakoś dziwnie zmrużyła oczy :| normalnie są większe |
Mi się bardzo podoba tylko był bym wdzięczny jak byś wstawiła więcej zdjęć nie koniecznie z CAS'u ;) Ona jest taka majestatyczna kojarzy mi się z jakąś księżną ale to pewnie przez te zmrużenie oczu jej wzrok jest taki przenikliwy ;)
ło jezu zapomniałem o ocenie 9/10 (-1) za jedno zdjęcie |
Mi się bardzo podoba.. wydaje mi się że ma soczewki, ale nie jestem pewna (ewent. to przez te zmrużone oczy)- a tak jest śliczna..
Daje 9.9/10 ^^ |
ona jest przepiękna, uwielbiam takie simki. dałabyś do pobrania? proszę, była by idealna dla mojego sima na żonę. :) ma śliczne włosy i piegi, no i oczy, kocham takie połączenia. 10/10:)
|
Miranda: z pierwszej chwili pomyślałam: ale śliczna! Tylko te za duże oczy i brwi mnie odstraszają, ma taką drobną twarzyczkę i jej to nie pasuje. Usta ma za wąskie, nos jej się troszkę "rozjeżdża". Fryzura i makijaż są świetne, kolor jej oczu mi się podoba.Pokażesz ją w całości? Bo jej sukienka zapowiada się dobrze. ;>
Ruda (:P) : śliczne piegi, a jej włosy są świetne. Kocham jej oczka<3 Tylko w kącikach ma jakieś dziwne wgłębienie. Nosek jest cacy. :3 |
Miranda i Adele, a szczególnie ta druga - jak dla mnie piękne dziewczyny :)
|
Ruda jest śliczna.
Ma cudowne włosy i oczy. Takiej simki jeszcze nigdzie nie widziałam. Za to ogromny plus. 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:03. |