![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Problemy techniczne
Cytat:
|
Kto wie, może i wina Windowsa. Moja koleżanka ostatnio pożyczyła ode mnie płyty z simsami (druga seria) i żadna nie chciała jej wejść, a ma właśnie siódemkę... Nie znam się na tym, cały czas pracuję na XP-ku.
Spróbuj może uruchomić Średniowiecze w trybie zgodności z systemem XP? (prawy przycisk na ikonie gry -> Właściwości -> zakładka Zgodność -> Uruchom program zgodnie z...). |
Czy ktoś aktualizował już grę najnowszą łatką?
Ja po aktualizacji mam błąd, który powoduje, że nie wyskakuje mi okienko Opcji, nie mogę zapisać gry i z niej wyjść. |
Cytat:
|
Widocznie u niektórych gra działa sprawnie, ale czytałam, że wiele osób ma ten problem. No cóż, pozostaje przeinstalowanie gry bez aktualizacji i czekanie na kolejną "cudowną" łatkę od EA.
|
Nie wiedziałam w jakim dziale to napisać. Ściągnęłam (legalnie kupioną) grę, niestety nie zorientowałam sie że jest w języku angielskim. Jest jakiś sposób aby zmienić język? Nie mogę znaleźć spolszczenia. Porszę o pomoc
|
moim problemem jest to , że kieddy ma się zrobić mur wokół miasta ekran robi sie czarny i migocze , a komputer nie chce się wyłączyć .
|
Zainstalowałam dzisiaj The Sims: Średniowiecze i gra włącza się normalnie. Wpierw ten samouczek, też jest ok, ale po utworzeniu monarchy i wybraniu misji gra wyłącza się pod komunikatem "Wystąpił problem z aplikacją..." blabla. Mam zainstalowaną najnowszą aktualizację, wszystko, co tam potrzeba do uruchomienia gry... Wie ktoś, o co chodzi i jak to naprawić? Proszę o pomoc, bo moje 124,90zł stroi jakieś fochy... :(
|
Mam problem, a mianowicie: nie widac ikon Simów w kontaktach, w trybie tworzenia Sima. Nie widzę twarzy, kiedy pojawiają się dymki z kwestią bohatera. Co najgorsze nie widzę jak wyglądają przedmioty, zarówno w ekwipunku jak i na targu. Po prostu w miejscu gdzie zawsze było to widac, istnieje puste okienko. Zainstalowałam grę ponownie i wydaje mi się, że jest to wina najnowszej aktualizacji 1.3. Proszę o pomoc.
|
To chyba jest problem techniczny, co?
No więc: Długo nie grałam w średniowiecze (ale grałam i przeszłam z siostrą ambicję), a tu... Sami zobaczcie :O http://img11.imageshack.us/img11/8555/88101930.png Da się coś z tym zrobić? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:57. |