![]() |
Odp: So Bold. - by Gio
Cytat:
Dziękuję za nowe komentarze :) Każdy ma prawo do swojej opinii, a w zasadzie już wolę żeby mi wytykano jakieś błędy, a nie ciągle słodzono, gdy ja mam poczucie winy, że coś jednak mi się w tym domu nie podoba (np. teraz dopiero zauważyłem jak ohydne są nie niebieskie marmury ;] ) . Więc co byscie nie napisali- i tak mnie podbudujecie do tworzenia :> pozdrawiam! Edit: przeczytałem swoje posta i chyba trzeba coś wyjaśnić ;) : mówiąc nie niebieskie marmury miałem na myśli, że łazienka u mnie musi być niebieska, ale komuś innemu może się podobać róż, albo beż. Ale chyba najważniejsze jest, żeby wszystko się ładnie ze sobą komponowo. No a u mnie ciemny brąz szafek średnio się komponuje, ale ciiii... :P |
Bardzo fajny i w sumie nie ma się do czego przyczepić. Najbardziej podobają mi się kamienne ściany i ten daszek nad basenem
|
bardzo ciekawy projekt, ciepłe kolory - lubię to!
10 ps zapraszam do mojego nowego "klocka" :-) |
Piękny domek.
Na zewnątrz, to w tej roślinności idzie się zgubić :P Wewnątrz lustrzana podłoga dodaje sporo uroku, sprawia, że domek staje się bardziej elegancki. Nie mogę się przyczepić do żadnego pomieszczenia. Najbardziej podoba mi się weranda z basenem - świetny pomysł, bo basenik jest zadaszony, a te rośliny dodają iście tropikalnego klimatu. |
Dom, jego otoczenie i wnętrza - wszystko robi wrażenie :)
Każde pomieszczenie ma jakby swój własny charakter, jest starannie dopracowane, realistyczne, właściwie wszystko mi się tak samo podoba, choć może jednak sypialnia i gabinet najbardziej. Bryła zgrabna, nowoczesna, ogród - śliczny i egzotyczny :) |
Bardzo ładny! Bardzo dobry styl! Ja po prostu uwielbiam ten styl :D ! Moja ocena 10/10!
|
coś wspaniałego, zakochałam się, jeśli można zakochać się w domu! jest cudowny.
jedyne co mi się nie podoba, to ta "wysepka" w kuchni. |
Jak zobaczyłam ten dom,to niewierzyłam ,że to Giovanni.xd Oglądając miałam cały czas oczy szeroko otwarte ,ze zdziwienia i zachwytu.:D Wyszedł ci ten dom,jak żaden. Budowanie w thesims3 jest twoim przeznaczeniem.Ocena oczywista:10/10.:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:38. |