|  | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 o tak, do K. Knightley podobna :) prześliczna jest | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 Sa sliczne. I bardzo do siebie podobne :) Tylko u pierwszej nie podobaja mi sie te usta/blyszczyk | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 Pierwsza super! Ma fajne (cudowne) włosy ^.^ Druga przepiękna! Te jej oczy... Cudo. Śliczne fryzurki. Ta druga ma trochę dziwny(?) kształt twarzy... no, ale może mi się wydaje :) Czekam na więcej "." | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 Mogłabyś dać tą pierwszą simkę do ściągnięcia? Jest boooooska ! < 3 Proszę i dziękuję. (: | 
| 
 Niestety nie wiem jak dawać simy do śćiągnięcia... Ale dowiem się i dodam... :) | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 Elodie jest bardzo ładna, szkoda tylko, ze nie dałaś zbliżenia na jej twarz bez okularów. Natomiast Charlotte - cudo. Jest prześliczna. Mnie nie skojarzyła się z Keirą, bo aktorka ma takie wąskie ślimakowate usta, a simka ma pełne. Fryzura jest boska (skąd?). | 
| 
 Bardzo dziękujuę za komentarze... Jak tylko znajdę trochę czas to dodam kolejne simki... Teraz zajmuję się Pokoleniami :) | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 Charlotte ma trochę za długą szyję, tak mi się cuś wydaje.  Elodie... Fajna, ale szminka brzydka | 
| 
 Odp: Simy by Godka99 Charlotte ma dziwny kształt szczęki i za duży podbródek. 8/10 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34. |