![]() |
Odp: Najlepsze akcesoria do The Sims 3
Nie wyobrażam sobie, że mogłabym nie mieć akwarium z NA. Jest cudowne, dlatego NA jest dla mnie najważniejszymi akcesoriami.
Na drugim miejscu stawiam SJ, bo jest w nich świetny motocykl. Co prawda mógłby być szybszy, ale i tak bardzo mi się podoba. Nie mam IwP, ale oglądałam screeny i nie urzekły mnie, podoba mi się tylko jacuzzi z fontanną. |
Najlepszy jest NA, najciekawsze rzeczy tam doszły. I w końcu gitara elektryczna, bez której nie mogę się obejść.
|
Mi najbardziej do gustu przypadła Imperza w Plenerze uwielbiam te ubrania z IwP na kolejnym miejscu daje szybką jazdę tylko za fryzury i ubrania samochody mi się nie podobają :(( a nowoczesnego apartamentu nawet nie posiadam kiedyś chciałam kupić ale poprostu nowoczesny styl nie. pasuje..
|
Dla mnie najlepszsy jest NW. A IWP. Jest całkiem niezła
A SJ. To Hała! poprostu żałuję że kupiłam :(( SJ.Wyglądała jak 0.0.00 próbna werjsa Sims 1. |
Głosuję na nowoczesny apartament. Ma sporo obiektów, które mi się podobają. Zazwyczaj nawet jeśli akcesoria mają różne obiekty, to i tak podobają mi się tylko niektóre. Ale w przypadku NA, podobają mi się niemal wszystkie. Do tej pory moi ludzie mają sypialnie, łazienki i sprzęt audio\Video z tych właśnie akcesoriów.
|
Oo Widzę że NA. Prowadzi bo to moje ulubione akcesoria!
ps:Moża powinieneś dodać też MŻ. :| |
Zdecydowanie Nowoczesny Apartament , Innych Akcesorii nie posiadam i chyba na razie nie mam zamiaru ich nabyć .:)
|
Osobiście nie posiadam "miejskiego życia", ale sądzę, że te akcesoria są najlepsze bo dodają nowe rabbit holes i obiekty z Kariery i Pokoleń, poza tym są spoko ciuchy i fryzury. Z tych co posiadam to bardzo lubię DIESEL'a tylko mogliby dodać jakieś fajne modne fryzury, a nie tylko ciuchy i meble. Ale cieszmy się tym co się ma. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:24. |