![]() |
Odp: Gdzie kupić i za ile?
Lubie jesteś z Międzyrzecza? To blisko masz do mnie :D
Najrozsądniejsze są chyba Tychy. Może Saturn, Real, Tesco? Albo Bielsko, w Sarnim Stoku na przykład. |
Czemu złe opinie o Realu ? ;/
PZ kupiłam własnie ostatnio tam za 69 złotych, więc najtaniej. Żeby tak Pokolenia tyle kosztowały to będzie 7 niebo :D |
Cytat:
jak w saturnie:) to ja wolę zaczekać NAWET na empik |
Widziałam w gazetce Reala, że od 1 czerwca dodatek Pokolenia można kupić za 89,95 zł i wtedy dodatek Kariera, Wymarzone Podróże lub Po Zmroku można kupić za pół ceny.
Czyli chyba nawet się opłaca, o ile ktoś nie ma jeszcze kupionych pozostałych dodatków i myślał o ich zakupie (albo teraz zacznie myśleć :P). |
yeah mam dodatek intuicja mówiła mi żebym pojechała więc pojechałam do MM patrzę z daleka na półki i tam rzuca mi się okładka Pokoleń no to ja biorę w łapki swe i ide do działu i mówię kto wysyła meila a tam nikt się nie przyznaje i mówię że jacyś teges ludzie odpisują bo mi pisali że simów nie ma i że dopiero jutro będą od razu im się głupio zrobiło, no i zapłaciłam 79.90 zł ide wgrywać
|
A w Tesco może być?? Lub w MediaExpert ??
|
podobna promocja jest w Carrefourze, ale 10 zł taniej.
Za 79,99 zł mamy Pokolenia plus za 50% mniej inny dodatek (Dodatek, nie akcesoria!) |
A w Ostródzie(obok Olsztyna) ktoś się orientuję po ile? W Carefourze będzie? Albo w Media Expert?
|
w carrefourze to tak jak powyżej napisałem; w tesco jest za bodajze 89; media expert? nie znam, sprawdz moze na ich stronie, moze jakas gazetka czy cos jest. ale jak masz carrefoura to 79 to calkiem ciekawa opcja :)
|
W Ostrodzie gra? ja tam nigdy nie widziałam w Carefourze :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:37. |