![]() |
Odp: Najlepsza grupa wiekowa.!
Nastolatek: Prawdziwa miłość,matrualny bal i pierwszy posmak niezależnośći
|
Zdecydowanie młody dorosły- może pracować, założyć rodzinę itp.
|
Zdecydowanie młody dorosły, bo ma chyba najwięcej możliwości. W sumie to podobnie jak u dorosłych, ale u nich już robią się zmarszczki wokół ust i nosa i brzydko to wygląda :)
|
Dziecko! takie słotkie dziecko z zajęciami pozalekcyjnymi, domkami na drzewie itp
|
Młody Dorosły na 100% :D No bo on może już mieć rodzinę. Może zaszaleć, może już pracować a także jest młody :D .Dorosły taki jakis dla mnie... stary ;) .Niemowlę tylko śpi, je i sra - nic więcej. Małe dziecko też dla mnie nie za bardzo, bo też sra, je, śpi, ale można go uczyć np. chodzenia itd. Dziecko to już nie co lepiej :) bo może się BAAAWIĆ i właśnie te domki na drzewie, ale nie może sobie jedzenia przygotować :( .Nastolatek to prawie moja ulubiona grupa wiekowa :D pierwsza miłość, kary, studniówka, szalone imprey, praca dorywcza itd. Bardzo lubie nastolatków. Młodzi dorośli byli na początku. Dorośli tez na poczatku. Emeryci jakos ... staro :| .
|
Nastolatek i Młody dorosły, choć w ankiecie kliknąłem na nastolatka B) nastolatkowie mają takie fajne ciuchy i ciekawe interakcje, a młody dorosły (a zwłaszcza młoda dorosła) mają oprócz ciekawych interakcji, ciekawe ciuchy (szczególnie podobają mi się te dla simki buty białe z tymi obcasami, takie... wysokie? ) i ciekawy styl bycia :)
|
Ja jak Ciasteczko Mniam ;) też wybrałam nastolatka, chociaż lubię go na równi z młodym dorosłym.
Ale skoro już mamy dyskusję o wieku to powiem, że bardzo podoba mi się możliwość ustawienia dokładnie każdego wieku! Np. moje niemowlęta mają teraz dokładnie 2 dni a potem podrastają, o! :D Czysty geniusz, jeśli ktoś nie lubi jakiejś grupy wiekowej, albo którąś uwielbia i chciałby ją maksymalnie wydłużyć :) |
Jak dla mnie to nastolatki. Świetnie się bawiłam łamiąc wszelkie zakazy, po czym musiałam zostać w szkole w kozie (za zalenie szkoły), oprócz tego przeżywałam pierwszą miłość itd.
|
Dla mnie też nastolatki. Fajnie, że mogą pójść na studniówkę, robić psikusy, uczyć się jeździć... Chociaż dobry jest też młody dorosły :D
|
Lubię nastolatków i młodych dorosłych. Tych pierwszych dlatego, że jest to coś pośredniego między dorosłymi a dziećmi, mają zarówno możliwości z dzieciństwa (chodzenie do szkoły, zajęcia dodatkowe, płatanie psikusów) oraz fajny jest czas jak mają fochy, natomiast z dorosłości mają już możliwość zakochiwania się, chodzenia na randki, korzystania z przedmiotów, z których korzystać nie mogą jako dzieci itp. Młodzi dorośli to chyba wiadomo, po prostu są młodzi, piękni i mają dużo możliwości :D No a dodatkowo w pokoleniach w końcu fajnie mi się gra dziećmi. Już nie chodzą tylko do szkoły, odrabiają lekcję i się bawią skrzynią z zabawkami. Teraz aktywnie uczestniczą w moim simowym graniu :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:54. |