![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
U mnie Simowie zawsze siadają przy tym samym stoliku. Nie wiem jakim cudem, ale tak jest :).
Możliwym jest, że zrobią kawiarnię od środka, np. będzie dużo stolików i jakoś zrobią tak, żeby stali ,,zatrudnieni" Simowie, którzy będą podawali kawę z ekspresów. Po przeczytaniu swojego posta sam w niego nie wierzę :P. |
Te "zaokrąglonoe ściany" z obrazka to są od budynku "rabbit hole" tak więc nie macie co się nastawiać na budowanie takich cudów :)
|
Ojej, a tak chciałam okrągłe ściany... :P Żart, nie potrzebne mi do szczęścia. Chcę za to nowe budynki "rabbit hole", bo stare mi się znudziły. Ileż można patrzeć na tą samą restaurację...
|
już nie mogę się doczekać (jak zwykle) :P
|
Te mebelki są przepiękne od tego dodatku.. ;d Są takie nowoczesne.. (mwach)
Mieć je na pewno będę. ;d |
Odp: The Sims 3 Miejskie życie
Cytat:
|
Mi się narazie podoba, zwłaszcza te meble do gabinetu czy tam biblioteki. Zapowiada się ciekawie, chociaż EA potrafi wszystko spieprzyć i znając tę firmę, do gry "wpadnie" nam kilka nowych bugów ;)
|
Xou: Każdemu może się zdarzyć :).
Co do tych akcesoriów, to zaczekam na opinie innych graczy. Nie chcę zaśmiecać komputera. http://pl.thesims3.com/game/sp4 - coś im nie wyszła ta strona. |
Cytat:
|
Ja tego raczej nie kupię, jak większości akcesoriów bo mam tylko IwP.
Wygląda ładnie, meble i ciuchy fajnie, ale szkoda mi kasy. Kawiarnia nie będzie raczej norą, ale spożywczak raczej tak. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:41. |