![]() |
Odp: Wariaty by Kloa
Nie... ta też mi się nie podoba. Nos, makijaż,i oczy- masakra.
Sorki, ale nie mogę inaczej ocenić: 5/10 |
omg ;o
Yvette jest straszna, ale ma fajne buty NOS, NOS KOBIETO! i ten makijaż okropny kształt twarzy jest śmieszny :D 3/10 |
Przejrzałam wszystkie 3 strony tematu i przypatrzyłam się twoim simkom :) Najbardziej spodobała mi się Ginger i Yvette, są świetne !
Nie wiem dlaczego pare osób czepia się kształtu nosa, dla mnie jest okey ;) |
@elwa- dzięki, dzięki <3
@Ruiku i Nesyetta- dzięki za szczerość, u następnych simek zrobię normalniejszy nos i mniej śmieszny kształt twarzy :D |
A mnie się jej nos bardzo podoba i za to masz ode mnie wielkiego plusa. Nos ma wyglądać jak nos nie zawsze jest malutki jak w tych postaciach z mangi srangi.
Masz ode mnie 9 na 10. Dawno nie widziałem na forum simki z normalnym nosem ale widać doczekałem się. Przypomina Meryl Streep.;):P Yvette ma również ładny nos ale jej oczy są zbyt skośne w stosunku do brwi co wygląda nienaturalnie ale wargi za to fajne. 7/10 |
Uwaga! Krytyka!:
Etienne: nos jest za duży w stosunku do mikroskopijnych oczu, które dodatkowo zostały zmniejszone przez obrysowanie je czarną kredką. Usta wręcz nienaturalne. Czy ktoś kiedyś widział takie usta, by górna warga była rozciągnięta, a dolna ściśnięta? Podbródek makabrycznie wyciągnięty w dół. Ogólnie simka wygląda na starą babę. Yvette: makijaż totalnie do bani - jest za mocny; nos za szeroki na dole - bardziej pasowałby do rasowej murzynki, ale fryz fajny :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:14. |