![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
Cytat:
Ja bym chciał mieć west highlanda white terriera oraz świnkę morską :) |
@up: Jaki tam zwierzyniec, po prostu bym stworzył historię. Dwa konie stoją sobie w stajni i się w sobie zakochują. Ogier agresywny, klacz spokojna tak jak ich panowie. Kot, który się czai na rybkę i kanarki. Gekon dla ozdoby, fretka by zaczynała się w Yorkshire terrier'a. A Dogue de Boreaux leży całymi dniami na kanapie, patrząc na stolik z chomikiem, który cały czas kręci się w kołowrotku.
|
Pacząc :P?
Nie zrozumiałem zdania: 'fretka by zaczynała się w Yorkshire Terrier'. Ja chciałbym w grze: Szczury, fretki (to nie gryzonie :)), konie, psy, koty, ptaki, różne gady do kolekcjonowania (w terrariach), nowe gatunki ryb. |
Ucieszę się jak dołożą howawarty (rasa psa) Do wójki sam ją zrobiłem.
|
Karel13 Poprawiłem to "pacząc", a co do fretki to chodziło mi o takie np. lekkie drapanie, gryzienie Yorkshire Terrier'a.
|
@Up Dziękuję za wytłumaczenie :P.
|
Akurat małpy to ja znowu lubię ;) Oglądam na Animal Planet te małpie gangi czy coś, są niesamowite. To bardzo dobrze, że ludzie maja różne gusta, bo gdyby wszyscy nie lubili np. słoni, to byłby to straszny świat...
|
Ja liczę na psy i konie ale spróbował bym też mieć w rodzinie papugi i jakiegoś węża.Mam nadzieje że będą dalmatyńczyki
|
Cytat:
A ja czekam na kotki ^^ wyglądają tak uroczo :D |
Ja wszystkie wymienione w ankiecie bardzo bym chciała, ale najbardziej to chyba psy ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:27. |