TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

Juhas 06.07.2011 12:36

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1413952)
Ja bym chciał mieć rodzinę, która ma 2 konie (ogier, klacz) i jednego kota domowego (takiego dachowca), 2 psy (Dogue de Bordeaux, Yorkshire terrier), jedną rybkę, chomika, fretkę, gekona i 2 kanarki. Oczywiście, wiem, że nie wszystko będzie, ale pomarzyć można.

Niezły zwierzyniec by z tego powstał :p Albo domowy sklep zoologiczny :D

Ja bym chciał mieć west highlanda white terriera oraz świnkę morską :)

Ejak 06.07.2011 12:44

@up: Jaki tam zwierzyniec, po prostu bym stworzył historię. Dwa konie stoją sobie w stajni i się w sobie zakochują. Ogier agresywny, klacz spokojna tak jak ich panowie. Kot, który się czai na rybkę i kanarki. Gekon dla ozdoby, fretka by zaczynała się w Yorkshire terrier'a. A Dogue de Boreaux leży całymi dniami na kanapie, patrząc na stolik z chomikiem, który cały czas kręci się w kołowrotku.

Karel13 06.07.2011 13:30

Pacząc :P?
Nie zrozumiałem zdania: 'fretka by zaczynała się w Yorkshire Terrier'.

Ja chciałbym w grze:
Szczury, fretki (to nie gryzonie :)), konie, psy, koty, ptaki, różne gady do kolekcjonowania (w terrariach), nowe gatunki ryb.

cejanek 06.07.2011 14:16

Ucieszę się jak dołożą howawarty (rasa psa) Do wójki sam ją zrobiłem.

Ejak 06.07.2011 15:11

Karel13 Poprawiłem to "pacząc", a co do fretki to chodziło mi o takie np. lekkie drapanie, gryzienie Yorkshire Terrier'a.

Karel13 06.07.2011 17:21

@Up Dziękuję za wytłumaczenie :P.

anie_1981 06.07.2011 18:33

Akurat małpy to ja znowu lubię ;) Oglądam na Animal Planet te małpie gangi czy coś, są niesamowite. To bardzo dobrze, że ludzie maja różne gusta, bo gdyby wszyscy nie lubili np. słoni, to byłby to straszny świat...

marnios 06.07.2011 18:54

Ja liczę na psy i konie ale spróbował bym też mieć w rodzinie papugi i jakiegoś węża.Mam nadzieje że będą dalmatyńczyki

Vallentina 06.07.2011 21:28

Cytat:

Napisał marnios (Post 1414148)
Ja liczę na psy i konie ale spróbował bym też mieć w rodzinie papugi i jakiegoś węża.Mam nadzieje że będą dalmatyńczyki

Dalmatyńczyki będą raczej na pewno bo były w zwiastunie (tym pierwszym) ;)
A ja czekam na kotki ^^ wyglądają tak uroczo :D

Madelaine 07.07.2011 04:39

Ja wszystkie wymienione w ankiecie bardzo bym chciała, ale najbardziej to chyba psy ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:27.