![]() |
Odp: Seasons - nowy dodatek do The Sims™ 3 ?
Bardzo bym chciała dodatek seasons, owy dodatek do dwójki był rewelacyjny, a może nawet najlepszy, tyle , że jeśli miałby już on wyjść do trzeciej części simów.... no, oczekuję czegoś więcej, niż tylko zmian pór roku, i kilku nowych mebli i ubrań....
|
Tym razem przy tworzeniu dodatku o porach roku musieliby się postarać, by był lepszy niż dwójkowy.
Spodziewam się termometra wskazującego temperaturę na zewnątrz. Mogli by dodać grzejniki. No i schrzanili sprawę z Wymarzonymi podróżami, bo nie można się kapać, wiec musieliby dodać jakieś czynności rekreacyjne związane z porami roku - koniecznie kąpanie w morzu i opalanie, zbieranie liści, jazda na nartach i sankach itp. Ale to pewnie tylko moje głupie marzenia :( |
albo jazda na desce, skuterze śnieżnym, odśnieżanie podjazdu .... ;p
|
Suomi, bez przesady :P.
Searle, Twoje marzenia wyglądają dosyć wiarygodnie. Moim zdaniem, jeśli ea będzie się starało tak jak przy zwierzakach, to wszystko może być w dodatku z porami roku. |
Cytat:
Co do tematu, bardzo chciałbym żeby dodatek z porami roku wyszedł. Byłoby to fajne urozmaicenie tego otwartego świata w Trójce. |
Ja jestem ciekaw co wymyślili na następny dodatek... Jeśli rzeczywiście te ,,wesołe miasteczka" to normalnie mam to przed oczami... Chociaż wolałbym, żeby to jednak nie były wesołe miasteczka :P.
Świetliste litery i czarne tło mogą się kojarzyć z życiem w nocy, ale mamy "po zmroku". Podawajcie swoje propozycje :). |
Cytat:
|
@Karel13 clown Pennywise na okladce!:D:D:D
@Beatrice: A skad informacje o dodatku z wakacjami? :O |
Podobno będzie dodatek, coś w rodzaju Pokoleń po Zwierzaka. Edytuje jak znajdę tą informacje.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:12. |