TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Seasons - nowy dodatek do The Sims™ 3 ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61249)

Angelka_96 23.08.2011 07:51

Odp: Seasons - nowy dodatek do The Sims™ 3 ?

Bardzo bym chciała dodatek seasons, owy dodatek do dwójki był rewelacyjny, a może nawet najlepszy, tyle , że jeśli miałby już on wyjść do trzeciej części simów.... no, oczekuję czegoś więcej, niż tylko zmian pór roku, i kilku nowych mebli i ubrań....

Searle 23.08.2011 08:38

Tym razem przy tworzeniu dodatku o porach roku musieliby się postarać, by był lepszy niż dwójkowy.
Spodziewam się termometra wskazującego temperaturę na zewnątrz.
Mogli by dodać grzejniki.
No i schrzanili sprawę z Wymarzonymi podróżami, bo nie można się kapać, wiec musieliby dodać jakieś czynności rekreacyjne związane z porami roku - koniecznie kąpanie w morzu i opalanie, zbieranie liści, jazda na nartach i sankach itp.
Ale to pewnie tylko moje głupie marzenia :(

suomii 23.08.2011 08:43

albo jazda na desce, skuterze śnieżnym, odśnieżanie podjazdu .... ;p

Karel13 23.08.2011 08:54

Suomi, bez przesady :P.
Searle, Twoje marzenia wyglądają dosyć wiarygodnie. Moim zdaniem, jeśli ea będzie się starało tak jak przy zwierzakach, to wszystko może być w dodatku z porami roku.

hellraiser 23.08.2011 09:25

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1437880)
jeśli ea będzie się starało tak jak przy zwierzakach

O ile się stara :P Wszystko pięknie wygląda na zwiastunach, dopiero potem trzeba walczyć z błędami i się rozczarować.

Co do tematu, bardzo chciałbym żeby dodatek z porami roku wyszedł. Byłoby to fajne urozmaicenie tego otwartego świata w Trójce.

Karel13 23.08.2011 09:36

Ja jestem ciekaw co wymyślili na następny dodatek... Jeśli rzeczywiście te ,,wesołe miasteczka" to normalnie mam to przed oczami... Chociaż wolałbym, żeby to jednak nie były wesołe miasteczka :P.
Świetliste litery i czarne tło mogą się kojarzyć z życiem w nocy, ale mamy "po zmroku".
Podawajcie swoje propozycje :).

Beatrice 23.08.2011 10:33

Cytat:

Napisał Searle (Post 1437868)
No i schrzanili sprawę z Wymarzonymi podróżami, bo nie można się kapać, wiec musieliby dodać jakieś czynności rekreacyjne związane z porami roku - koniecznie kąpanie w morzu i opalanie, zbieranie liści, jazda na nartach i sankach itp.

Nooo nie wiem czy to nie będzie dodane do jeszcze innego dodatku - coś tam związanego z Wakacjami. Dla mnie to wgl porażka, że robią dodatek osobno o podróżach i osobno o wakacjach. Ewidentne naciąganie fanów. Nie lubię WP, dlatego leżą na szafce i je odinstalowałam. Też bym chciała to pływanie w morzu....

hare_krishna 25.08.2011 17:21

@Karel13 clown Pennywise na okladce!:D:D:D
@Beatrice: A skad informacje o dodatku z wakacjami? :O

Ejak 25.08.2011 20:31

Podobno będzie dodatek, coś w rodzaju Pokoleń po Zwierzaka. Edytuje jak znajdę tą informacje.

Beatrice 26.08.2011 06:21

Cytat:

Napisał hare_krishna (Post 1438913)
@Beatrice: A skad informacje o dodatku z wakacjami? :O

Ktoś wstawiał tu zdjęcie z listą dodatków, akcesorii i światów, która podobno wyciekła od EA. Było tam coś w stylu Wakacji ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:12.