TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Książka z nietypową okładką (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61398)

Ejak 27.08.2011 12:21

Odp: Książka z nietypową okładką

A jednak to nie błąd. Wygląda jak nagrobek ;) Też mi się wydaje, że to easter egg od twórców.

Fisia 27.08.2011 20:51

Hm, nie wiem czy to ma znaczenie, ale kiedy stworzyłam sobie tą rodzinkę miałam z dodatków tylko Wymarzone Podróże, ale NICZEGO nie pobierałam, bo umiem tylko do dwójki, a w trójce to jest pokręcone :p
W ogóle to pierwszy raz coś takiego widziałam, dużo razy u mnie Mroczny czytał sobie książki pod basenem (po zatopieniu Sima :p) ale zawsze były to takie, jakie można kupić w sklepie (w tym w miastach zagranicznych).
Jak nagrobek? xd Mi ta kratka na dole kojarzy się ze ściekami ;p

Angelka_96 03.09.2011 12:28

Ja miałam podobnie, tyle że wskrzesiłam zmarłego sima i miał książkę która nigdzie nie była dostępna nie wyglądała ona tak jak tutaj opisywała autorka pytania, była bardziej zwyczajna taka żółta i cała zapisana , nie pamiętam dokładnie jaki tytuł, zwierzenia Sahary czy jakoś tak... ;)

Levkoni 09.09.2011 20:46

To ta żółta nie jest nietypowa, prawdopodobnie to książka z Egiptu, można ją kupić jak się tam pojedzie, często simowie NPC mają te książki z obcych krajów. A żółte to właśnie z Egiptu ;p

Angelka_96 10.09.2011 10:25

Ale ja nie mam dodatku "wymarzone podróże" ;)
No chyba, że nie musi być... ;)

Aperlaxive 10.09.2011 14:05

A dasz zdjęcie tej książki?

Łezka 10.09.2011 21:06

Może "Zwierzenia Sahary" to kolejny wytwór twórców? Mroczny Kosiarz przynosi te książki z zaświatów, ale my sami nie możemy ich napisać - jedynie dostać. Aktualnie gram pisarką Josephine Lotario (żona Dona Lotario z Riverview), która ma 105 dni - osiągnęło już dawno 10 poziom umiejętności pisanie - napisała książkę w każdym dostępnym stylu, a mimo to nigdy jej powieść nie była nazwana mianem przeboju, bestseleru, a o arcydziele nie wspominając. Czemu tak jest? Na pierwszej stronie jedna z forumowiczek pisze, że zaczęło z 4 punktami pisania, a już druga książka okazała się przebojem. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś wyjaśnił mi jak to jest z jakością pisanym powieści. Pozdrawiam D_S :)

Angelka_96 12.09.2011 13:18

Niestety zdjęcia nie wkleję, bo usunęłam sobie już tą rodzinę, ale podzielam opcję Dziurawca_Skąpolistego ;)

slony_paluch7 27.01.2014 09:57

Też mnie ta książka zainteresowała, mam wszystkie napisane, ale to nie wodewil. Wodewil to mała, ciemnoczerwona książka. Być może jest to Life story, autobiografia albo esej polityczny. Jeśli masz PZ, to może być horror lub poezja. Dziurawiec_Skąpolistny: Jeśli sobie kupisz nagrodę szczęścia życiowego "Zawodowy pisarz" czy jakoś tak, i miał cechy mól książkowy i artysta, to będziesz pisał prawie same przeboje i bestsellery. A arcydzieło to osobny gatunek, ma ok. 2000 stron, a honoraria przy 10 poziomie pisania ok. 4750 $ tygodniowo. Można je napisać po napisaniu innych 25 książek.

Marcysia 13.02.2014 19:57

A mi się wydaje poprostu że to jest taka specjalna książka, np. jak wracałam z przyszłości wechikułem czasu, (tego z kariery) to podobne czasami dostaję. wydaję mi się że takie mogą być takrze za okazje, ale nie można takiej napisać.:cylon:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01.