![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki CAP - Wrażenia z gry
Uwaga! Dla wszystkich, którzy mają problemy z demem, jedna z użytkowniczek Thesims3.com znalazła rozwiązanie, polegające na usunięciu kilku plików:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/437895.page Mi pomogło w 100%, tyle, że zabezpieczyłem sobie do tego savy, żeby mieć pewność, że wszystko zachowam :) Niczego nie trzeba reinstalować :) |
Coś Ci ten link nie wyszedł :P
|
czemu nie wyszedł? Mi normalnie wchodzi the sims 3 community ;)
|
A ja mam "UPS nie masz uprawnień!"
|
Bo na tej stronce trzeba sie zalogowac
|
A mi ta strona normalnie wyskakuje :)
|
Ja nawet jak jestem zalogowana to mam UPS'a.
|
Mam pytanie. Czy jak robicie psy i koty to robi im się czarna głowa u was? :( Bo mi się tak robi i nie moge ich tworzyć, a z końmi jest ok :( :( Ja to naprawić?
|
Nie wiem, u mnie jest normalnie :)
PS Nie pisałem jeszcze swoich wrażeń z gry, więc myślę że gra jest świetna i bardzo dobrze dopracowana, EA się postarało. Myślę że ten dodatek będzie bardzo dobry, skoro samo demo (chodzi mi o ten mini świat) daje dużo frajdy. Tutaj są moje zwierzaki, Strzała, Reksio i Mruczek. :) |
Tydzień temu pobrałam i zainstalowałam sobie demo, to że następnego dnia przestało działać to tylko mały szczegół.
Co mi się podoba: Dużo ras, dopracowane konie, suwaki sierści i cały w ogóle tryb zaawansowany Co mi się nie podobał: Wygląd niektórych ras psów, np: york, jamnik, grafika sierści (jakastaka sztuczna) Ale ogólnie zaostrzyło to mój apetyt na cały dodatek. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:48. |