TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   FTS Newsletter 10 [12]-komentarze (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61832)

Aperlaxive 13.10.2011 15:15

Odp: FTS Newsletter 10 [12]-komentarze

Fajny numer:)
Serdecznie gratuluję naszej nowej redaktorce naczelnej:)

Vanitas 13.10.2011 15:26

Cytat:

Napisał Bluszczyk (Post 1458728)
a odpowiedzi wysyłać do cb na PW?

Tutaj znajduje się regulamin konkursu :).

neville 13.10.2011 15:31

Dziękuję, za szybko piszę, za wolno myślę ;D

αγάπη 13.10.2011 16:27

Numer dobry, z tego co mi sie podobało : Znany nam już z poprzednich numerów ranking nikow, The sims polska ON Top - bardzo fajny kącik, zachęca do lektury najciekawszych FS czy do zapoznania się z ciekawymi tematami. Ogólnie cała część forumowa była bardzo fajna. Co do części rozrywkowej : bardzo fajny pomysł z polecanymi dodatkami, dobrze by było żeby powstał kącik do sims 2, a nie tylko 3 i przeniósł bym to do części forumowej. Horoskop jest co najmniej ciekawy, natomiast zagadki, krzyżówki w ogóle mi się nie podobały. Podsumowując Zlikwidował bym część rozrywkową, a wszystko zamieścił w jednym temacie, odrzucając jedynie zagadki i krzyżówkę. Brakuje mi wywiadu z użytkownikiem oraz opowiadania bezsennej, nie podoba mi się też że raz jakieś działy są jak np: "świat w pigułce" (chociaż był w ogóle nie trafiony) a w następnym numerze ich nie ma, oraz to że zmieniane są banery (porównajcie ten Sims Polska ON TOP z tego numeru z tym z tego poprzedniego. Ogólnie wszystko jest bardzo fajne choć przydałoby się kilka poprawek. A co do Chryzi zapewne niektórzy użytkownicy narzekają na jej brak, bo nie wiedzą czemu zniknęła, sam próbowałem z nią porozmawiać w odpowiedzi dostałem tylko "co ?" i koniec, Chryzia wykazała się totalnym brakiem profesjonalizmu zostawiając wszystko nawet nikogo nie informując.
Aha, co do User Awards: bardzo mi miło że zostałem nominowany, jednak całkowicie zgadzam się z wyborem innych użytkowników. Myślę że Anie_1981 to jedyny użytkownik który zasłużył aby ten konkurs wygrać i serdecznie jej tego gratuluję :)

Charionette 14.10.2011 11:22

Cytat:

Napisał מות
dobrze by było żeby powstał kącik do sims 2, a nie tylko 3 i przeniósł bym to do części forumowej.

Powstanie :) Były problemy dlatego nie pojawił się teraz.

Cytat:

Napisał מות
nie podoba mi się też że raz jakieś działy są jak np: "świat w pigułce" (chociaż był w ogóle nie trafiony) a w następnym numerze ich nie ma, oraz to że zmieniane są banery (porównajcie ten Sims Polska ON TOP z tego numeru z tym z tego poprzedniego.

Co do działów: należy zrozumieć, że nie każdy ma czas aby napisać artykuł (szkoła, studia, praca,etc.) Ale obiecuję, że osobiście tego teraz dopilnuję :) Co do zmiany banerów: chyba zgodzisz się ze mną, że tamto logo wykonane było mało estetycznie. To jest już końcowe i nie będzie zmieniane.
Gazetka jest teraz w fazie reorganizacji, więc dajcie nam czas :P
Dopowiem też, że opowiadanie bezsennej nie będzie kontynuowane, gdyż Invidia nie jest już redaktorem, tak samo zresztą jak Chryzia.

Cytat:

Napisał מות
natomiast zagadki, krzyżówki w ogóle mi się nie podobały.

Kwestia gustu. Robimy co możemy, żeby urozmaicić gazetkę :)

Narcyz 14.10.2011 18:49

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1459003)
Kwestia gustu. Robimy co możemy, żeby urozmaicić gazetkę :)

No i spisaliście się.

Tak czytam i czytam i wierzyć mi się nie chce, że ludzie nie potrafią zauważyć, że właśnie sprzątacie niezły bałagan.

Co do gazetki, spodobała mi się. Zwłaszcza horoskop - lubię je czytać.
Jak już ktoś wcześniej wspominał - świetny pomysł na zrobienie takiego jakby tutorialu jeśli chodzi o budowę domów :)

Lolitka 02.11.2011 17:33

Świetna gazetka. ;)
Gratuluje pomysłów i podziwiam Was, że pomimo obowiązków w realnym świecie posiadacie jeszcze czas by napisać dla Nas ciekawe artykuły.

Narutoman 05.11.2011 01:27

Czemu w krzyżówce są pytania dotyczące tylko TS2? :((

Charionette 05.11.2011 11:42

bo krzyżówki będą na zmianę: raz z TS2 raz z TS3 ;)

Narutoman 05.11.2011 12:54

Aha, dziękuje za odpowiedź

Jak następnym razem będzie o TS3 to postaram się ją rozwiązać. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54.