![]() |
Odp: Pierścień
Cytat:
A, to nie o to chodzi! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A, no tak :P Cytat:
Twój język wymaga dopracowania, zdarzają się błędy interpunkcyjne, a nawet ortograficzne. Ale to nic, najważniejsze, że masz pomysł. Uwierz mi, jeśli będziesz się stosować do wskazówek, zasięgał rad, wszystko przyjdzie samo. Musisz tylko to "przyjąć" ;) Sama fabuła wydaje się ciekawa. Jestem ciekaw, kim jest ta dziewczyna, co chce zrobić i, co najważniejsze, dlaczego. Dam Ci radę, co do rozwijania umiejętności pisarskich: musisz po prostu dużo czytać. Ale nie tzw. czytadeł, tylko naprawdę dobrych książek. Mało tego, czytać wnikliwie, analizując wręcz każde słowo, zwracając uwagę na każdy szczegół. Ja tak nie robiłem i teraz nie umiem pisać :P |
Cytat:
|
Cytat:
Nie dałem Ci jeszcze oceny xD. Myślę, że było dobrze, obniżam jedynie za czas oczekiwania (wiem, nie miałeś "weny"), dlatego 9. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cóż... pomysł fajny, ale napisałeś to jakoś tak.. sztucznie. Mało opisów, które mogłyby to trochę ubarwić. No, ale spoko, uczysz się :) Nie jest najgorzej, więc jeśli trochę popracujesz, będziesz czytał książki i inne takie, to na pewno twój warsztat się poprawi ^^ Życzę powodzenia ;) |
Hm... nie jest to jakieś mistrzostwo,... ale nawet mi się podoba. Na pewno mnie zaciekawiło, nawet bardziej, niż prolog.
Nie każ długo czekać na kolejną cześć :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46. |