![]() |
Odp: The Sims 3 Zostań Gwiazdą - zwiastun
No to dobrze, że nowe miasto będzie. Teraz trzeba czekać na newsy.
A co do zwiastunu, to tak jak już pisałem w innym temacie - bardzo mi się podoba. |
no cóż. Niby fajne ale ja bym wolał w pierwszej kolejności pory roku
|
Cytat:
|
Ja nie mam najlepszego komputera, ale wszystko działa w miarę dobrze na dosyć wysokich ustawieniach. Jak mam sześciu simów, którymi steruję to już się zaczyna powoli rypać. Jeszcze jeden dodatek, myślę, będzie mi działał.
|
Ja mam zazwyczaj maksymalną ilość postaci, nudzę się grając małymi rodzinami. Powód dla którego nie mogę grać w AP jest bez znaczenia, ważne, że tak jest. No a skoro już teraz gra wariuje, to nie mam zamiaru jeszcze pogarszać sobie jakości grania, nowym dodatkiem. Prawdopodobnie niczego nowego już nie kupię do Simsów, mam już wszystko, czego chciałam ;)
|
Cofam to co pisałem (bądź myślałem) o twarzach simów w tym zwiastunie. Rzeczywiście teraz się przyjrzałem i są dużo lepsze
Możliwe, że to wina mojego komputera, ale animacje są tutaj takie płynne i gładkie... (mam zaznaczoną opcję wygładzania animacji) |
Szczerze, wolałabym 4 pory roku, ale skoro wyjdzie będzie gwiazda, to z tym faktem też się pogodze. Może dlatego że jestem zagorzałym fanem simsów, i mam każdą część?:)
|
No, no :) Trzeba zbierać kasę ;)
|
No trzeba, trzeba zacząć zbierać kasę ;). Ja mam wszystkie dodatki do 3 i wszystkie akcesoria, więc ten dodatek jak najbardziej kupię. I chyba już z 10 razy oglądałam ten zwiastun bo tak, mi się podoba jest naprawdę świetny .
|
Cytat:
A co do 4 pór roku to coś mam wrażenie, że to może być ostatni dodatek. Najbardziej pożądany zaraz po Zwierzakach, zostawią na koniec, żeby jak najwięcej ludzi kupiło. Bo jak kończy się jedna seria simsów a wychodzi nowa to zapewne wiele osób nie kupuje ostatniego dodatku bo woli poczekać na kolejną część... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:02. |