TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   4 Pory Roku na pewno będą! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62268)

miłośniczka zwierząt 11.12.2011 16:13

Odp: 4 Pory Roku na pewno będą!

no cóż ja wolę dodatek z pogodą i mam nadzieje że na jesieni go dadzą ;) . a nie jako ostatni . Ale i tak kupie zostań gwiazdą ;). I mogli by zrobić ten dodatek z pogoda trochę lepszy niż ten w 2.

Searle 13.12.2011 10:21

Mnie też się wydaje, że wydadzą go jako kolejny dodatek tuż po Showtime. I na pewno będzie lepszy. Muszą dodać nowe opcje. Bez tego ani rusz :)

ultraviolence 13.12.2011 10:26

Też z niecierpliwością czekam na cztery pory roku. Martwię się tylko, jak będzie z funkcjonowaniem miasta pełnego śniegu... Mam nadzieję, że gra będzie chodzić w miarę płynnie.

Rosemarie 13.12.2011 15:22

Dla mnie najpierw mogli dać 4 pory roku, a dopiero później jak coś Showtime... Na 4 pory roku i zwierzakach najbardziej mi zależy.

TheSimka3 13.12.2011 17:22

Zgadzam się, to nic nie znaczy. Po prostu zaczęły krążyć plotki o tym dodatku i wstawili taką tabelę... Zresztą EA nie będzie kopiować każdego dodatku z The Sims 2.

simka334player 13.12.2011 17:46

Oj bedą kopiować, bedą, bo co innego mogliby wymyślić. Oprócz jakiejś fantastyki, Jak nie będą kopiować dwójki to jedynkę! Vide ta durnowata Gwiazda.
A pory roku!.....jak mogą być simy ( symulator ) bez zmian pór roku?
To był najlepszy pomysł z dwójki! Może i ja dokupię taki dodatek do trójki?
Ale jestem pewna ,że bedzie z nim dużo problemów. I dlatego zgadzam sie z absalomem, że go dadzą na końcu. Bo strasznie z nim dużo pracy. tak mi sie wydaje. Wola coś latwiejszefo i bardziej dochodowego. Jeszcze pewnie bedzie Wakacje w Vegas albo Wizyta w Galerii Handlowej!

Rosemarie 13.12.2011 17:57

Akurat 4 pory roku byłyby dochodowym dodatkiem... Większość osób właśnie czekała na 4 pory roku i zwierzaki najbardziej, przynajmniej tak mi się wydaje. W zasadzie też uważam, że będą kopiować, bo co niby mają wymyślić dalej? ;)

anie_1981 13.12.2011 18:19

Nie chce mi się spekulować na temat "kiedy" będzie coś o pogodzie, ale na 200% coś takiego będzie. Pogoda nie była moim ulubionym dodatkiem, ja już właściwie mam wszystkie "opcje", jakie chciałam mieć. Teraz zastanawiam się nad zbieraniem obiektów z poprzednich serii, które lubiłam... W Showtime dadzą w końcu bilard i mikrofony do śpiewania w duecie. Bardzo też tęsknię za tym drążkiem do ćwiczeń, co się akrobata na nim podciągał na zwiastunie... Co prawda w dwójce, był to drążek do ćwiczenia baletu, ale to nie szkodzi... Tęsknię też za takimi obręczami z dwójki, w których Sim wirował. W Showtime będzie koło do ćwiczeń dla akrobaty, to pewien substytut tych obręczy z dwójki. Nie wiem czy kupię Showtime, ale prędzej Showtime, niż pogodę...

Aleksandra 21.12.2011 12:36

Wolała bym Gdyby Od razu w podstawie dali 4 pory roku i pogodę . :((

Rosemarie 21.12.2011 12:39

@up no tak, ale lepiej zrobić oddzielny dodatek i zbić więcej kasy. :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:49.