![]() |
Odp: Proste pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Takie pytanie - doszły jakieś nowe umiejętności w dodatku?
@down: dzięki ;) |
Cytat:
|
Anie dlatego ja kupuję dodatki w Saturnie - Zostań Gwiazdą kupiłam już 6 marca...
a co do karaoke to wiem, że w duecie jest tylko 1 piosenka, a co do solo to nie pamiętam. |
No to trochę kiepsko z tymi utworami, co do kupowania dodatków, to już nieraz tłumaczyłam, że w moim mieście nie jest za łatwo dostać grę w terminie i w znośnej cenie... Nie mamy mediaMarktu czy coś w tym guście...
|
Hej, hej! Ja mam do Was taką prośbę, byście wypisali mi jakie parcele publiczne dochodzą w ZG i jakiej są wielkości. Potrzebne mi to do miasta, które tworzę właśnie. Sama nie mam jeszcze tego dodatku, więc nie mogę sprawdzić. Do mojego miasta chcę upchnąć budynki z wszystkich części gry + jakieś swoje i muszę wiedzieć ile miejsca zostawić na te nowe. Jak skończę to efekty swojej pracy zaprezentuję na forum. Z góry Wam ślicznie dziękuję i życzę miłego weekendu :)
|
wie ktos czemu czasami nie moge kliknac na sima? to mnie strasznie irytuje,wkoncu musze jakos na scenie zmieniac piosenki... Dziala dopiero jak wyjde z simsow i znow wejde ;s Nigdy czegos takiego nie mialam
edit; u innych simow jest wszystko ok... ale teraz znowu mam inne pytanie. Dlaczego nie moge wziac profesje magika? nie ma jej w gazecie ani na komputerze :s |
Kawiarnia "Latające V" 20x34 *
MN8 35x35 * Rodeo Go-Go 32x25 * Karaoke Misrza Miecia 32x29 * Siedziba Bractwa Fajnych Gości 60x60 ** Prywatny Klub "Los Suenos" 40x45 ** Magazyn "Im-Portowy" 55x30 ** Centrum Wydarzeń "Masa Ludu" 64x64 *** Centrum "Spinacz" 64x64 *** * Lokal występów na żywo ** Lolal prywatny *** Lokal wielkich występów |
Odp: Zdjęcia z dodatku "Zostań Gwiazdą"
Ojejku! Jest budka fotograficzna i kolumna z bąbelkami:) Ahh... Ten byk! Już się nie mogę doczekać...
E: Co to są te telegramy? |
Odp: Zdjęcia z dodatku "Zostań Gwiazdą"
Zlecenia do wykonania w profesji piosenkarza, chyba na całym etapie kariery.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:01. |