![]() |
Odp: Forumowa renowacja świata ?
No ja też nie przepadam za dodatkami z neta. W sumie wygląd zawsze można zmienić simów i umeblować domy własnymi meblami też.
|
W sumie mam pewnego pomysła. Może by tak używać dodatków jedynie z naszego forum i wykonanych przez samego siebie? I maxisa oczywiście.
|
Cytat:
A może fryzy od Wojtka :D |
Cóż, ogólnie pomysł jest spoko, ale jak by było z realizacją?
|
Ja od razu mówię, że pisałabym się na takie coś, bo pomysł mi się podoba. Ja jednak uważam, że lepiej by było używać dodatków z neta. No bo w sumie dlaczego nie?
|
Gingers, baaardzo dobry pomysł. ^^
Ja się zgadzam... Ruiku, o realizacji już rozmawiałem z administratorką, i coś wynegocjowałem... "restauratorzy" będą mieć dostęp do działu, niewidocznego dla reszty. O to się nie bój, ja już wszystko załatwiam (na zapas :D) |
Niezły pomysł, ja z pewnością się przyłączę. Myślę, że może to świetnie wyjść.
|
Cytat:
A kiedy to miałoby ruszyć? :) |
Mogę się przyłączyć, ale zapewne zrobię nie za wiele, bo czasu brakuje. No, ale simami mogę się zająć.
Poza tym jestem za maxisem. Gdyby każdy używał dodatków z neta, musielibyśmy zrobić taaaaaaaaaaką dłuuuuuuuuuugą listę rzeczy, które trzeba pobrać. Za dużo zachodu by z tym było. |
Gingers, świetny pomysł. Osobiście uważam, że miasto lepiej by wyglądało z dodatkami (no i Simowie!) To jak, kiedy zaczynamy? ^,^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:15. |