TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Co robicie jak się nudzicie? :> (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63653)

eyvee 25.05.2013 22:28

Odp: Co robicie jak się nudzicie? :>

ja sie nudze dzien w dzien - w nic nie gram , kasuje zdjecia z rodzin simsow, siedze w domu i patrze sie w sufit, zjem polowe zarcia z lodowki, pogadam troche na tsie i zanim sie obejrze...to pora spac i do roboty :/ nie potrafie jakos zaplanowac czasu wolnego...bo nie mam na nic ochoty :( Naprawilam nawet simsy i mam rodzine....z 5-giem dzieci!!! ale nie widze sensu pokazywania znowu zdjec, czy ich losow...mam lenia i nie robie nic innego jak gadam przez telefon z chlopakiem przez 2 godz :P

Diana 26.05.2013 16:00

Jak ja nudzę się simach to często robię imprezy - jest z kim pogadać itp. No i kocham też robić sesje zdjęciowe, które potem obrabiam w Photosopie ;)

Tenebris 16.07.2013 20:44

Ja po prostu zmieniam rodzinę. Nie potrafię grać na jednej cały czas.

Fangtasia 13.05.2016 18:30

Jak się nudziłam stworzyłam związek lesbijski z aspiracjami rodzinnymi, a że dzieci adoptowane nie są urodziwe postanowiłam moje simki pozdradzać i nawiązać romanse w celu prokreacji :D

CademZoe 13.05.2016 20:19

Ja se kiedyś stworzyłam parę rodzinek, po czym wprowadzałam je po kolei na taką dużą, długą i pustą parcelę w Weronie, po czym robiłam tam rzeź poprzez pożary :P Po jakimś czasie zrobiłam na rogu parceli cmentarzyk, a na reszcie zbudowałam obóz, gdzie żyli sobie ci, którzy przetrwali. Dosyć długo tam grałam, jak nie miałam co robić. No cóż, byłam trochę psychicznym dzieckiem :D Ale jednak chciałabym to powtórzyć.

Księżniczka Mordoru 19.05.2016 14:30

Mój Sim zaczyna przeżywać przygody - wir romansów, ciężkie pracowanie na reputację najbardziej znienawidzonego w mieście, podróże i tym podobne. A jeśli się mi znudzi - dead :D

TheSimsManiak 04.06.2016 17:37

Czy tylko mnie Simsy nigdy nie nudzą?
Trzymam się jednej rodziny już od długiego czasu, a nigdy nie myślałam o jej opuszczaniu (no, może gdy miałam problemy z grą) a pokolenia się mnożą :D Myślę, że kluczem do ciekawej rozgrywki to nie dziwactwa z potworami, a robienie sobie simowe 'Trudne Sprawy'. Zdrady, śmierci, śluby i dużo, dużo dzieci! Pierwsze pokolenie rodziny Shove (btw. można zmienić nazwisko bez simPE?) zawierało 7 dzieci w rodzinie i każde było inne. Polecam rodziny wielodzietne, są super!

miłośniczka zwierząt 22.07.2016 20:47

Ja ostatnio robię sobie wyzwania w simsach. Np to wyzwanie wielopokoleniowe i wtedy jest ciekawie.
Ale też daje simom aspiracje przyjemności lub romansowania dla urozmaicenia.

Collina 23.07.2016 15:51

Zazwyczaj robię wtedy wieelkie rodziny, wymyślam rodziny z fabułą, albo tworzę siebie i swoich znajomych, robię śluby, przyjaźnie, tworzymy własne rodziny i takie tam.
A gdy naprawdę nie mam co robić to robię jakąś walkę o przetrwanie i ten kto wytrzyma najdłużej dostaje nowe życie.
Swoją drogą widziałam kiedyś screeny, jak ktoś w trójce zrobił wielkie, ogromne pole z różnymi roślinami i samych czarnoskórych simów i jednego białego i on był właścicielem tego a tamci niewolnikami i ciągle robili w ogrodzie. Chyba kiedyś też coś tego typu zorganizuję ale raczej w 2 bo mi nie zamula aż tak, ciekawe ile kasy można z tego wyciągnąć. :D

miłośniczka zwierząt 15.10.2016 14:28

ostatnio polubiłam budowanie domów lub ich przerabianie więc, jak mnie znudzi gra rodzinką wtedy wchodzę do otoczenia i przebudowuję lub buduje domki.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:13.