![]() |
Odp: The Sims 3: Opowieści Podróżników - Nowy dodatek?
Wiadomo, że okładka nieoryginalna, ale jeśli byłby taki dodatek, który ta okładka prezentuje, to nie zastanawiałabym się długo :D
|
Szalola - okładka 100% fake, a syrena to babka, która nurkuje. :D
|
Fajnie by było gdyby to było prawdą, ale EA pewnie rozdzieli to na dwa dodatki żeby więcej kasy zebrać.
|
Wyczuwam absolutny fake. Nie ma bata, aby EA dało dwa tak fajne motywy w jednej części. Tak jak powyżej uważam, że JEŻELI się coś takiego pojawi, to w osobnych dodatkach.
Przy czym, takie coś kupiłabym na bank. |
Zapowiada się ciekawie, jeśli zostanie wprowadzona pogoda to może zakupię, wojaże w simsach praktycznie nic mnie nie obchodzą, obejdzie się bez podróży w nieznane. Co innego pogoda :) Przynajmniej będzie ciekawie.
|
Ja tak samo uważam, to niemal na pewno fake. Ale gdyby to była prawda, to na 200% to kupuję, nawet, jeśli byłoby w dwóch osobnych dodatkach. Jakiś tam jednak mały procent nadziei mam. Skoro ulepszają wampiry z PZ, to mogą też ulepszyć wakacje z WP...
|
ahaaa wygląda jak syrena xD ale chyba tylko dla mnie ;D ale byłoby fajnie gdyby to był 1 dodatek a nie 2:( ale zobaczymy co się okaże.
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że to jest prawda. To będzie najprawdopodobniej ostatni dodatek do Simsów, więc może chcą dać graczom to czego chcą?
|
karel - zgadzam się. narazie jak to zwykle tu się robi, trzeba czekać aż ktoś wrzuci coś z jakiejś strony co potwierdza że ten dodatek wyjdzie :) i na ikonke, i na oficjalną okładkę :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:08. |