TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Opowieści Podróżników - Nowy dodatek? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63678)

suomii 17.07.2012 12:08

Odp: The Sims 3: Opowieści Podróżników - Nowy dodatek?

Wiadomo, że okładka nieoryginalna, ale jeśli byłby taki dodatek, który ta okładka prezentuje, to nie zastanawiałabym się długo :D

Karel13 17.07.2012 19:04

Szalola - okładka 100% fake, a syrena to babka, która nurkuje. :D

Shattered 17.07.2012 19:27

Fajnie by było gdyby to było prawdą, ale EA pewnie rozdzieli to na dwa dodatki żeby więcej kasy zebrać.

Kicaj 17.07.2012 22:44

Wyczuwam absolutny fake. Nie ma bata, aby EA dało dwa tak fajne motywy w jednej części. Tak jak powyżej uważam, że JEŻELI się coś takiego pojawi, to w osobnych dodatkach.
Przy czym, takie coś kupiłabym na bank.

alpherainn 18.07.2012 08:29

Zapowiada się ciekawie, jeśli zostanie wprowadzona pogoda to może zakupię, wojaże w simsach praktycznie nic mnie nie obchodzą, obejdzie się bez podróży w nieznane. Co innego pogoda :) Przynajmniej będzie ciekawie.

anie_1981 18.07.2012 10:47

Ja tak samo uważam, to niemal na pewno fake. Ale gdyby to była prawda, to na 200% to kupuję, nawet, jeśli byłoby w dwóch osobnych dodatkach. Jakiś tam jednak mały procent nadziei mam. Skoro ulepszają wampiry z PZ, to mogą też ulepszyć wakacje z WP...

Megan 18.07.2012 11:29

ahaaa wygląda jak syrena xD ale chyba tylko dla mnie ;D ale byłoby fajnie gdyby to był 1 dodatek a nie 2:( ale zobaczymy co się okaże.

ultraviolence 18.07.2012 14:46

Cytat:

Napisał Kicaj (Post 1551999)
Wyczuwam absolutny fake. Nie ma bata, aby EA dało dwa tak fajne motywy w jednej części. Tak jak powyżej uważam, że JEŻELI się coś takiego pojawi, to w osobnych dodatkach.
Przy czym, takie coś kupiłabym na bank.

Święta prawda, są za bardzo łasi na pieniądze. Pogoda i możliwość wyjazdu z rodziną na wakacje? Zapomnijcie, że dostaniecie to w jednym dodatku. Gdyby tak było... Cóż, zdziwiłabym się. BARDZO.

Karel13 18.07.2012 16:44

Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że to jest prawda. To będzie najprawdopodobniej ostatni dodatek do Simsów, więc może chcą dać graczom to czego chcą?

Megan 18.07.2012 19:55

karel - zgadzam się. narazie jak to zwykle tu się robi, trzeba czekać aż ktoś wrzuci coś z jakiejś strony co potwierdza że ten dodatek wyjdzie :) i na ikonke, i na oficjalną okładkę :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:08.