TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   4 Pory Roku - wrażenia z gry. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63844)

Meggie 14.11.2012 20:58

Odp: 4 Pory Roku - wrażenia z gry.

Cytat:

Napisał Shattered (Post 1601947)
A ja muszę przyznać że mam tylko CPR i gra zaczęła trochę mulić, szczególnie podczas deszcczu, śniegu itp.

Może masz za dużo nawalone dodatków? Ja np. zrobiłam porządek, pozbyłam się moich 3tys. śmieci z internetu, teraz mam no góra do 50, a może i to nie i gra chodzi idealnie, nic mi się nie tnie, ani nie spowalnia gry :)

Shattered 14.11.2012 21:18

Moje jedyne dodatki to dwa mody Nrass, MC i jakiś ErrorScript

Alcioo :33 14.11.2012 21:25

Powie mi ktoś dlaczego tak cieszę się z tego dodatku > :D

jtr lub pojutrze jadę do Media i kupuję :P Z tego co dziś widziałem, u mnie już jest w sklepach, ale oczywiście brak czasu -.-

Meggie 14.11.2012 21:26

Cytat:

Napisał Shattered (Post 1601976)
Moje jedyne dodatki to dwa mody Nrass, MC i jakiś ErrorScript

Ja właśnie dlatego nie ściągam absolutnie żadnych modów :P

nmin 14.11.2012 21:33

Mody nie mają akurat większego znaczenia. Od dość dawna używam kilku, jak Nraas MC, No mosaic i takie tam, i gra mi się nie cięła, za to zaczęła, gdy nawaliłam fryzur i innych dodatków :P

Myrtek 14.11.2012 21:39

Mi się gra zwaliła po zainstalowaniu Nraas'a MC. Krótko po jego dodaniu do gry, rozwalilo mi system. Teraz nie mam żadnego modu i gra mi śmiga aż miło!

A by offtopu nie było: ja zapewne pogram w weekend i od razu pochwalę się zdjęciami :D

Kicaj 14.11.2012 21:51

Oj tam, oj tam. Ja mam MC i Overwatcha i śmiga. No i podkręcony procek ale to inna historia:D

Ma ktoś już sposób na te cholerne ufo? Już nawet kupiłam w budebugu statek i poleciałam w kosmos ale nic to nie zmieniło. Aha! Fajnie się robi najazd tym statkiem i strzela laserami:D Szkoda tylko, że nic tak serio się nie spala:(

nmin 14.11.2012 21:54

Kicaj, też chcesz zielonego dzidziusia? :redface:

anie_1981 14.11.2012 22:14

Co do modów i dodatków z neta + Store, to ja mam całe stado i gra się bardzo mało tnie, prawie wcale. Za to do niedawna miałam moda NRaas Story Progression i wtedy to gra mi się cięła naprawdę na maksa... Bardzo nie chciałam się tego moda pozbywać, bo jest niebywale przydatny, ale z dodatku na dodatek gra chodziła coraz wolniej, z coraz dłuższymi i częstszymi przycinkami.

Ogólnie na wydajność gry po zainstalowaniu CRP nie narzekam, nawet jak włączyłam kodem deszcz, to było OK. W zasadzie nie widzę różnicy ani na lepsze, ani na gorsze, ale gram na nowym zapisie (Starlight Shores). Wiadomo, że na świeżym zapisie gra chodzi płynniej, niż na takim kilku pokoleniowym, przenoszonym z dodatku na dodatek. Kończy mi się tam lato, więc niedługo będzie grabienie liści...

Rosemarie 15.11.2012 12:26

Cytat:

Napisał Rosemarie (Post 1601771)
Randki online - całkiem ciekawy pomysł, ale wybrakowany, bo moja simka dostała parę odpowiedzi, zaakceptowała je, a później co? Jak sama nie zadzwoni, to i nic się nie stanie.

Dobra, cofam. Kiedy moja simka była na festiwalu, nagle pojawiła się interakcja "poznaj" z ziomeczkiem, który wysłał do niej wiadomość. Trochę pogadali i pojawiło się wspomnienie "poznanie kogoś online jest takie ekscytujące!", coś w ten deseń. :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:05.