![]() |
Odp: MTU! Sierpień 2012 - REGULAMIN I PYTANIA
@Tapas: Mucha, Motyka i Malin w zasadzie powiedzieli już wszystko, ale od siebie chciałabym jeszcze dodać, że programem graficznym godnym polecenia jest również PhotoFiltre. Zajmuje mało miejsca (po instalacji, raptem 3-4 MB ), jest praktyczny i łatwy w obsłudze. Na dodatek, jakby ktoś sobie życzył, istnieje polska wersja. Można ściągnąć go z pierwszej lepszej strony z darmowym oprogramowaniem (tak, jest bezpłatny). Co do faktycznego rozmiaru zdjęć, te podane w regulaminie są tylko przykładowymi wartościami - fotki mogą być mniejsze w pionie albo w poziomie, nie ma problemu. Ważne tylko, żeby nie przekraczały dozwolonego rozmiaru.
@Lubie: Pieprzyki i piegi są dozwolone w każdej postaci, więc to nie ma znaczenia. Obróbka zdjęć również, byle została wykonana przez Ciebie a nie koleżankę. Pamiętajcie tylko, by nie przesadzić :D - ostatnie zdanie tradycyjnie kieruję do wszystkich. |
Ja mam takie pytanie- czy przy ogłaszaniu wyników będzie powiedziane, która simka była czyja?;)
|
Cytat:
|
Ja tam jestem ciekaw, która była czyja - po konkursie i tak to chyba nie ma większego znaczenia, a i tak byśmy sobie powiedzieli :D
|
A czy mogę użyć masek powiększających źrenicę i nadające błysk tęczówkom?
|
Cytat:
|
może by skrócić czas zgłaszania prac i rozpocząć głosowanie już w tym tygodniu?
|
Ja jednak byłabym za tym, żeby jeszcze poczekać, ostatnio nie mam zupełnie czasu, żeby odpalic grę, a może do piątku uda mi się jeszcze coś zrobić.
|
Cytat:
|
Cytat:
Skoro od początku był podany termin, to trzymajmy się go, chyba, że nastaną bardzo specjalne okoliczności i konkurs trzeba będzie skrócić/przyspieszyć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:40. |