TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Simy Mileny (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63907)

Spectrum 13.09.2012 18:25

Odp: Simy Mileny

Simka ma dziwny nos i zbytnio podniesione nozdrza :| Nie podobają mi się również oczy. Są za duże, oraz mają nieciekawy kształt.

Natomiast sim wyszedł o wiele gorzej. Bardzo ni podobają mi się oczy oraz brwi, które nijak nie pasują do wymuskanego sima.

5/10

Myrtek 13.09.2012 18:47

Zgadzam się z poprzednikami!
Cieszę się, że Twój każdy następny sim jest coraz lepszy. Nie mówię "wspaniały, boski" etc. ale widać znaczną poprawę ;)

Jak już PPantera wspomniał, simowie niestety Ci nie wychodzą. Nawet go oceniać nie będę, bo musiałabym skopiować opinię innych.
Simka ma dziwny nos, jakieś takie przerysowane oczy i coś ma ze szczęką. Może jest zbyt mało ostra?
Sim 2,5/10 simka 5/10 :)

Może przesadzam, ale troszkę dziwi mnie i irytuje Twój sposób "prezentacji".
Zamiast opisać sima - jego cechy, charakterystykę, IMIĘ czy NAZWISKO, wolisz kłócić się publicznie. Jeśli masz coś do zarzucenia Kestrel napisz jej na priv. :/
Mileno, poniekąd nie potrafisz pogodzić się z krytyką. Zamiast dyskutować, powinnaś przemilczeć i przyjąć wszystko na klatę!

Niezbyt poważnie podchodzisz do tworzenia simów. Rozumiemy, że to tylko gra, ale jak już decydujesz się wstawać swe twory, to rób to porządnie.
ROBERT JEST MĘSKI-.-

Mile 13.09.2012 18:58

Przepraszam wszystkich przyjmuję wszystko na klatę i więcej nie ukaże się mój osobisty komentarz. Wasze opinie pomogą mi zmienić tych simów ale też wcześniejszych których tworzyłam wcześniej ( wewnętrznie ) dziękuję a mogę wstawić coś jeszcze do oceny?:P

easey 13.09.2012 19:30

zgodze się z poprzednikami. W simce nie podoba mi się kształt oczu i...coś mi w niej nie pasuje, ale nie wiem co:? Oczy są brzydkie.
Natomiast sim...no to już zostało napisane...Nie podoba mi się...;/

oceny liczbowej nie będzie ;-)

Laselight 13.09.2012 19:57

Ja zabiorę swój głos

Virginia wiadomo , naciągane 3/10
Thomas - włosy nie pasują mu , za jasny kolor. Z niebieskimi soczewkami mu nie do twarzy. Nos wygląda jak trójkąt . I za chudy . 4/10
Panna bezimienna - nos jest za trójkątkny. Reszta twarzy jest ok , ale fryzura psuje efekt . 8/10
Pan Anonim - wygląda jak kobieta , kolczyki mu nie pasują. Tutaj nie daję oceny

Mile 13.09.2012 20:25

Dziękuję za komentarze to jest simka którą aktualnie gram nawet myślałam żeby wstawić jej historię ale się boję ... dla mnie jest słodka jak cukierek przerobiłam ją z Zeldy Mea z SV kojarzycie na pewno. Jednak widzę,że mam problemy z nosami i ze szczęką ale teraz nie mam innego zdjęcia, zobaczymy !?
http://i.imgur.com/0LOti.jpg?1

Laselight 13.09.2012 20:31

Nos nie pasuje. Jest dziwny. Poza tym jest ok

Mile 13.09.2012 20:53

No właśnie nie wiem jak zrobić prawidłowy nos jak widać na innych zdjęciach nosy są grube na dole próbuję z nozdrzami ale to tak nic nie daje macie dodatkowe suwaki?

Stephenowa 13.09.2012 20:56

Dziewczyno, Ty masz jakiś kompleks oczu? Wszystkie Twoje simy mają aż NAZBYT nienaturalnie wielkie oczy. Fakt, duże i szeroko otwarte są ładne, ale tutaj zdrowo przesadzasz. :p
A poza tym, to ocenię tylko tą blond simkę, bo o reszcie każdy już się wypowiedział. Mianowicie nie podobają mi się jej usta (do tego też masz tendencję? ;>), są zbyt 'zjechane' i pełne. W następnych pracach trochę je rozszerzaj i będzie ok.
Ta simka ma ładne włosy, chociaż zlewają się z karnacją..
No, a nosa prawie nie widzę. :p Ale chyba jest lepiej. :)
Więc ode mnie na przyszłość : ogarnij oczy ( zmniejszaj je!) i usta (poszerzaj!).
Powodzenia. :)

M3Lcik 13.09.2012 22:20

No z oczami troszke kochana przesadzasz,ale mnie sie czepiano za brak podbródka u simów :D Ostatnia simka mi sie nie podoba,ale przedostania była niezła. Twój pierwszy sim to tragedia,drugi troche lepszy ale powinnas robic facetom mniejsze oczy i nie tak pełne usta bo wychlądają jak tranwestyci. Ale juz jakas poprawa jest. Jeszcze troche i bedziesz wstawiała tu same cudeńka :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:23.