![]() |
Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - wrażenia z gry
Jest jeszcze rodzina Zadek , trzy dziewczyny Beatrice , Bianca i Belinda , są czarownicami. Parodia amerykańskiego serialu Czarodziejki.
|
Gra jest zarąbista :D obecnie gram rodziną wróżek ^^ może wkrótce wezmę się za Dżiny albo wilkołaki :)
|
Ja miałem zombiaka przez pięć sekund, po tym jak dmuchawka mi zamieniła i odmieniła sima :D:P Obecnie mam wilkołaka z którym będę ruszał w fotostory :) Oczywiście jak mówiłem Kościlda ma swój własny pokój :D
|
No dobra, gram dwójką przyjaciół-współlokatorów, wróżką i wilkołakiem. Właśnie trwa pełnia i szczerze mówiąc, dobrze że nie spodziewałam się niczego wielkiego, bo w przeciwnym razie bym się rozczarowała. Mój wilkołak krąży właśnie po mieście, robi wszystko to, co normalny, grzeczny Sim, a jedyne jego interakcje jako wilkołaka to chyba "obwąchuj" i "warcz", coś pominęłam? Wiem, że to gra 12+, ale naprawdę mógłby zachowywać się ciekawiej, tak, żeby to jego wilkołactwo faktycznie było jakimś minusem w jego życiu, a nie tylko kilkoma godzinami z brzydką gębą.
|
U mnie dmuchawki nie działają :( Czekam na fix'a.
Podobno tutaj jest mod na wyłączenie Zombie. Podobno, bo trzeba się zalogować, nie wiem, czy mi się chce :P Mam mieszane uczucia, bo póki co to miałam tylko dwie zombiaczki i nie nazwałabym tego plagą. Boję się jednak, że jak zacznę grać normalnie, na moich starych zapisach, to zaczną się masowe i nieodwołalne zmiany krewnych moich rodzin w zombie... http://simsasylum.com/tfm/index.php?...r-the-zombies/ EDIT: Zalogowałam się jest tam ten mod. Nie chcę jednak go wstawiać do neta i podawać tutaj linka, bo moim zdaniem to takie trochę... no prawami autorkimi zalatuje... :P |
Jak mogę mieć sima zombie? w cas ich nie ma
|
Cytat:
|
no mam edycje limitowana,ale nie mam dmuchawki...
|
Cytat:
|
Juz niby uzylam tego kodu,a dmuchawki jak nie bylo tak nie ma :/
edit:okej,jestt! musialam cos jeszcze zainstalowac |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |