![]() |
Odp: Dwa wcielenia, dwa stany umysłu....
Odcinek 2 zaintrygował mnie. Czekam na dalszy ciąg. "Zobaczymy co da się zrobić z pańskim trupem"- padłam, bo na początku myślałam, że chodzi o tego Ethana(facepalm)
|
Nie było mnie tu przez jakiś czas, więc nadrabiam. Od początku zaintrygowała mnie twoja opowieść. Jest pełna tajemnic, mroku i daje dużo do myślenia.
Czekam na więcej. |
Chayene, nie sądziłem że ktoś tak to skojarzy :D
I trochę będę teraz Wam gmatwał żeby potem zaskoczyć :) Następny odcinek postaram się dać jutro, na chwilę obecną jestem w fazie pisania tekstu do tegoż to epizodu :) |
oo ciekawie się robi. zaciekawiło mnie to. czekam na 3 odcinek z niecierpliwością :)
|
Nawet fajny odc., tylko szkoda ze krótki, kojarzy mi się z Nie z tego świata(serial), więc za to wielki plus, czekam na c.d. ;)
|
EFF, nawet nie wiedziałem że istnieje taki serial, ale skoro już wiem to sobie o nim poczytam :) Zapraszam w sobotę, chciałem dodać odcinek w tygodniu ale się nie udało, może będzie dziś ale to też zależy od tego czy zadzwoni do mnie piekielny telefon :P
Awięc proszę o byle jaki komentarz kogoś, nawet coś w stylu "Kubuś Puchatek" bo nie wiem czy mam uprawnienia pisać tutaj post pod postem :D |
Chuck Norris
Już jest komentarz. |
Zapowiada się interesująco! Bardzo fajny tytuł, przyciągający uwagę. Jestem na serio ciekawa co się stanie... co oni trzymają w stodole?
Ładnie piszesz. :) Nie mogę się doczekać kolejnej części ^^ |
Czak Noris to jest świetny komentarz, autentycznie mój ojciec jest jego fanem ale :):) wracając do tematu czekam na dalszą zagmatwaną część masz talent do opisów zazdroszczę !!!
|
Dawaj następny błagam :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:54. |