![]() |
Odp: Czas na dokument: Życie Sima
Hahahahahahahahahahaha xD
Świetne, Boski pomysł :D A czyta się bardzo szybko, jest guten ^^ Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka :D A Helga mnie rozwala xD |
hahaha , umieram ze śmiechu :D świetna historia, zupełnie w innym stylu, niż pozostałe :D
|
Dzięki za tak liczny odzew :) Po prostu się chyba zaraz rozpłynę w tym miodzie :rolleyes: No ale do rzeczy :P:
Cytat:
Cytat:
Ale raczej o porzuceniu nie ma mowy, jedynie o dłuższych przerwach między odcinkami. Tak się niefortunnie składa, że jestem w klasie maturalnej i moim priorytetem jest fizyka i matematyka, simy są dopiero na drugim miejscu :P Laselight, Meggie, Kjalvör, Juhas, emi_smile, kicaj, smallcherry99, Chewbacca, skierka, iness92, myrtek, mile18, Horsez, easey, eyvee, Pink_Panther, suomii - DZIĘKUJĘ! JESTEŚCIE MEEEGA No i dziękuję za zaproszenie do grupy OJSG :) |
To jest świetne. Odcinek skutecznie poprawił mi humor. Jestem również pod wrażeniem pomysłu, bo nigdy się z czymś takim nie spotkałem.
Czekam na następną część : > |
HAHAHAHAH! Będe tu częściej wpadać! To jest genialnen! Najbardziej podoba mi się Helga xD Powinna poznać jakiegoś Szkota ^^ Nie mogę się doczekać dalszej części! :P:P:P:D
|
Hahaha !! To jest najśmieszniejsze OJSG z każdego!
W Heldze się zakochałam! Zmieniam orientację z myrtkiem! xD Te dzieci też zarąbiste :D. Będę tu wpadać codziennie ! <33 |
Hahhahaha świetne! :D
Nie dość, że oryginalne, to bardzo zabawne, gratuluję pomysły ^^ Bardzo ładnie zrobione zdjęcia. Podoba mi się i czekam na wiecej ! :) |
O na gacie niejakiej Britney S. toż to genialny materiał na sitcom! : O Czasem tez się czuję jakby moje simy patrzyły na mnie z pożałowaniem i zastanawiały się, co jest ze mną nie tak..."Zamieszkajmy w lesie" z jakiegoś powodu wpłynęło na mnie tak, że o mało co nie spadłam z krzesła ze śmiechu :D Nie wspominając już o kolacjen, obiaden i innen. Genialne! Jakbym czytała o swojej rodzinie i to w pewnym sensie mnie przeraża, bo wszyscy się z tego śmieją i w ogóle...
No ale, nie zmienia to faktu, że ja po prostu MUSZĘ to czytać dalej! ;) No i pomysł z kuchenką bardzo życiowy. |
DOBRE.!! ;)
Coś nowego i na dodatek to jest ciekawe i śmieszne. Mam nadzieje że Adam się doczeka kolacjonena :P |
EFF, LavenderSwing, Fallen, Katherine, Einarr - wielkie dzięki za komentarze! :D Myślę, że kolacjonen się doczekali, bo by umarli z głodu do następnego odcinka :P
LavenderSwing - masz niemiecki akcent? Albo ktoś z Twojej rodziny? To byłoby genialnie! :D A to taki mały bonus: Za kulisami: zdajemy relację do następnego odcinka... http://imageshack.us/a/img89/3281/screenshot78af.jpg |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:26. |