![]() |
Odp: Jaką porę roku najbardziej lubicie ?
Zima jest najciekawsza moim zdaniem. W the sims 2 też była ciekawa, ale tu to co innego;)
|
Zdecydowanie jesień i zima. Jesienią podoba mi się grabienie liści, dzień straszenia, festiwal jesienny jest najlepszy ze wszystkich. A zimą podoba mi się.... wszystko :D Lato jest ok, fajnie że się można opalać i pływać w morzu. Wiosna to nic nadzwyczajnego.
|
Ja zimę i jesień. <3 Poprostu zima, rozdawanie prezentówitp. U-W-I-E-L-B-I-A-M! :D A jesień m taki klimat fajny ;D Ale daje na zimę.xd
|
Najfajniejsza wg mnie zima- dużo ciekawych zajęć, można urządzić bitwę na śnieżki, jeździć po zamarzniętym jeziorze... i to jest fajne ;) Poza tym te oszronione okna i padający śnieg wyglądają bardzo ładnie + jeszcze przyjęcie z prezentami i lampki na dom- świetne opcje :)
|
Ja za zimą nie przepadam. To czekanie, aż Sim się przebierze w strój wierzchni.. :l
Nie umiem wybrać ulubionej pory roku, może wiosna, może jesień. |
Moja ulubiona pora roku? Oczywiście zima :D! Szczególnie mi się podoba budowa igla (nie wiem czy dobrze napisałam :)) i to, że można w nim spać ^^. Uwielbiam też snieżny dzień. Jest świetny... Premia świąteczna... Mozna pisać i pisać :D
|
Ja tam lubię wszystkie cztery pory roku bo każda ma swój urok :)
Ostatnio jednak najbardziej czekam na jesień, lubię urządzać wtedy maskarady albo biesiady, wycinać lampiony z dyni, chodzić z psikusem... są fajne zajęcia dla całej rodziny :) No i oczywiście zawsze jesienią odwiedzam park i biorę udział w festiwalu, ciekawe są wtedy atrakcje :) |
Nie mogę udzielić odpowiedzi w ankiecie, ponieważ ja lubię jesień i wiosnę. Wiosnę, bo już można chodzić na basen, ale nie jest tak gorąco. I Dzień Miłości!!! Simy się wtedy chyba szybciej zakochują... i właśnie na Festiwalu Wiosny, po ogłoszeniu moich simów Królem i Królową, ON się JEJ oświadczył... oczywiście powiedziała "tak", i randka była cudowna. A na Jesiennym Festiwalu ich córka wyznała miłość swojemu chłopakowi. A potem poszli do Domu Strachów. Ogólnie, było dużo super atrakcji :)
|
Wybrałem wiosnę, bo uroków zimy nie zaznałem (jak pada i mam wyłączone renderowanie zaawansowane to jeszcze da się znieść, ale śnieg wygląda obrzydliwie, a jak jest włączone renderowanie to karta graficzna nie wyrabia i się tnie jak nie-powiem-co i gra wygląda niczym oglądanie filmu klatka po klatce z dużymi ścinkami co 2 min.). Wiosna jest bardzo kolorowa, od czasu do czasu deszczyk spadnie, a to jakaś burza. Jesień też jest fajna, ale jakaś chłodna. Lato za nudne.
|
Zima! Bo widać różnicę :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:29. |