TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Magia Świąt - Regulamin oraz pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64406)

ddo bwayo 18.12.2012 15:21

Odp: Magia Świąt - Regulamin oraz pytania i odpowiedzi

jakbyś mogła wydłużyć to bardzo by to ułatwiło życie :)

Shiver 18.12.2012 15:23

Jeśli chodzi o mnie to mogłabyś przedłużyć termin o 2 dni chociaż ;).
A właśnie jeśli chodzi o taras to ja nie mam żadnego z boku, ale z tyłu mam tarasik 1x1, który służy za wyjście z kuchni. Ma zostać? A i jeszcze czy można zmienić schodki za ganek na takiej samej wielkości i położeniu, ale inne po prostu :P?
E. I jeszcze propozycja dotycząca prezentacji prac. Nie byłoby lepiej, gdybyśmy wysłali prace do Ilony, a ona anonimowo umieściła je w temacie? Myślę, że byłoby sprawiedliwiej.
E2. Aha, i czy można do tych zdjęć ułożyć jakiś krótki opis, który by wyjaśniał dlaczego wnętrza są takie, a nie inne?

Ilona 18.12.2012 15:35

Cytat:

Napisał Qwerty (Post 1618108)
Jeśli chodzi o mnie to mogłabyś przedłużyć termin o 2 dni chociaż ;).
A właśnie jeśli chodzi o taras to ja nie mam żadnego z boku, ale z tyłu mam tarasik 1x1, który służy za wyjście z kuchni.Ma zostać?

nie wolno dobudowywać fundamentów

Cytat:

A i jeszcze czy można zmienić schodki za ganek na takiej samej wielkości i położeniu, ale inne po prostu :P?

jeżeli chodzi Ci o schody przy wejściu-front domu,to przecież możesz je zmienić,plot również

Cytat:

E. I jeszcze propozycja dotycząca prezentacji prac. Nie byłoby lepiej, gdybyśmy wysłali prace do Ilony, a ona anonimowo umieściła je w temacie? Myślę, że byłoby sprawiedliwiej.

hmmm...nie wiem,niech inni się wypowiedzą

przedłużam termin oddawania prac do 26.12 do godz.23,27.12 otworze sondę

Shiver 18.12.2012 15:42

Co do tego tylnego tarasiku chodziło mi o to, czy go też usunęłaś w swojej wersji domu. Rozumiem, że mam go nie ruszać?

Malin 18.12.2012 16:33

Cytat:

Napisał Ilona
hmmm...nie wiem,niech inni się wypowiedzą

Co do tajności prac, to ja jestem na tak. Ten system sprawdził się już w kilku konkursach i uważam, że jest sprawiedliwy.

@Qwerty:
A ściągałeś ten domek z forum, czy masz go po prostu w grze? W ściąganym domu nie zmieniaj nic, ma być tak, jak jest spakowane. Z Twojego opisu wnioskuję, że robisz w TS2; ten tarasik 1x1 z tyłu ma zostać - ja ściągałam dom z forum i on tam jest.

Shiver 18.12.2012 17:52

Mam dom z gry, bo ten z forum wywala mnie kiedy do niego wchodzę, ale teraz już wiem wszystko. Dzięki :).

Myrtek 18.12.2012 17:53

Nie wiem jak inni, ale z powodu czterech żywiołów nie mam po prostu szans na wyrobienie się do jak na razie ustalonego terminu. Do szczęścia potrzebny mi był weekend.

Przy okazji, ponawiam swoje pytanie. :D

E: Dzięki wielkie! ;)

Lubie 18.12.2012 20:32

O kochana, bardzo dziękuję za przedłużenie terminu <3
Mam podobnie jak myrtek , nie miałem zbytnio czasu a 26 mi odpowiada, i to bardzo . :3

Animow(an)e prace, jestem za. !

Ilona 20.12.2012 22:40

dobra,prace są anonimowe,wiec wysyłacie je do mnie,ale dopiero je zapodam 27 i wtedy otworze tez sondę,może być,czy ktoś ma inny pomysł?

Shiver 22.12.2012 13:21

Mam jeszcze dwa małe pytania:
- Czy zdjęcia bryły i wnętrza mogą być zrobione w nocy?
- Czy mogę zamienić fundament ganku z przodu i ''wychodka'' z tyłu z ''tarasowego'' na zwykły? Byłby na tym samym miejscu itd.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36.