![]() |
Odp: Zadanie pierwsze - głosowanie
W imieniu Ziemi dziękuję za głosy!
:D Jednocześnie, chcielibyśmy przeprosić wszystkie drużyny za nieporozumienie. Naprawdę nie chcieliśmy by to tak wyszło, nie mieliśmy na to wpływu. No i również gratuluję wszystkim, Wasze prace były świetne! |
Ja również wszystkim gratuluję i dziękuję za głosy :). Też z niecierpliwością czekam na kolejne zadanie
|
Innym drużynom także gratuluję i życzę powodzenia w zadaniu nr 2
|
Dzieki za glosy. Konkurencja byla mocna, tym bardziej niezmiernie mnie cieszy, ze ktos zdecydowal sie oddac glos na nasza prace :)
|
gin, nie miałeś może jednak dać POWIETRZU pewnej nagrody?
czy już zapomniałeś? ;] |
Dziękuję za wszystkie głosy i gratulacje dla pozostałych :)
|
Dziękuję za głosy i również wszystkim gratuluję, prace naprawdę były dobre.
|
dzieki za glosy :3 i gratuluje pozostalym druzynom, wszystkie prace byly swietne! :) powodzenia w nastepnym zadaniu ^^
|
Gratuluję zwłaszcza zwycięzcom :). I przy okazji mam pytanie, ile ogółem będzie zadań?
|
Chciałbym pogratulować każdej z drużyn. <3 Bardzo ładne prace, naprawdę na wysokim poziomie. Obawiałem się, że zajmiemy ostatnie miejsce po obejrzeniu prac, noale. <3
Dziękuję każdemu, kto oddał głos na naszą pracę. Miło patrzeć, że ZIEMIA (<3) jest na samej górze ^^ Oraz chciałem powiedzieć, że atmosfery za miłej nie było w tym zadaniu, mam nadzieję że będzie lepsza przy następnych zadaniach. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:52. |