![]() |
Odp: Zadanie drugie - głosowanie
Uff... Zdążyłam oddać głos. :D Szkoda, ze nie prowadzi mój faworyt...
|
Wyniki:
PIERWSZE MIEJSCE Powietrze - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Woda - 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Ziemia - 2 punkty CZWARTE MIEJSCE Ogień - 1 punkt Następne zadanie będzie jutro, około 20-21 |
Cytat:
Dziękuję wam za głosy <333 Gratuluję też innym drużynom i życzę powodzenia po raz drugi. Śledziłam ciąglę sondę, myślałam, że woda z ziemią zremisują, a tu pod koniec udało się zająć wodzie drugie miejsce. |
Chciałbym powiedzieć, że nie zgadzam się z werdyktem sondy, Woda zrobiła najlepszą kartkę, ale każdy ma inny gust, a o nich się nie rozmawia.
Dziękuję za 10 głosów oddane na nas. Przez ostatnie minuty po pierwsze, zsikałem się (moment remisu z wodą) i chciałem wyczucić monitor przez okno (moment 11 głosu na wodę) GRATULACJĘ WODO ŚWIETNEJ PRACY, FAJNIE SIĘ RYWALIZOWALO OD POCZĄTKU I zdziwiłem się, że ogień dostał TYLKO 3 głosy, była naprawdę dobra. WAM TEŻ GRATULUJĘ + czekam na nowe zadanie. Jak dla mnie już by mogło się zacząć. <333 EDIT, zapomniałem o wygranych. ;c gratulację (choć inna kartka baaardziej mi się podobała, jak wspomniałem wcześniej) |
wow, walka była zacięta :D te ciągłe śledzenie sondy :P
Gratuluję powietrzu i ogniowi i wodzie :) |
te chwile niepokoju, która kartka uplasuje się na drugim miejscu, mogliśmy tylko bezczynnie patrzeć i czekać na wyniki :c
podzielam zdanie Lubie, wodo - świetna praca <3 niemniej jednak gratulacje dla powietrza, ciekawy pomysł, wasza praca najbardziej się wyróżniała i widać, że głosujący to docenili dziękuję również za wszystkie głosy oddane na naszą drużynę w następnym zadaniu możecie spodziewać się większej ilości kartonów (◡‿◡✿) |
jak się okazuje, żeby wygrać, nie wystarczy mieć ładną pracę :3
u nas cała drużyna pracowała, praktycznie każdy COŚ zrobił, jak widać praca zespołowa opłaca się i to bardzo ;) dziękujemy za głosy, wszystkim którzy nas wybrali :) i gratuluję reszcie drużyn! |
Cytat:
no, ale dziękuję wszystkim za głosy i życzę powodzenia innym drużynom, walka w tym zadaniu była wyrównana! |
Cytat:
|
gratuluje wygranej! ^^ jak i pozostalym druzynom. noo bylo blisko do remisu ale jednak w ostatnich minutach sie nie udalo :c ale i tak jest dobrze! :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:38. |