![]() |
Odp: Zadanie trzecie
@up: chyba, że każda drużyna przedstawiłaby wszystkie cztery żywioły na swój sposób ;)
wtedy byłoby to anonimowe. |
Co prawda mogloby byc i tak, jednak mysle ze prezentacja wlasnego zywiolu jest jednak ciekawsza :)
|
A nie można zrobić losowania? Każda drużyna wylosuje żywioł, który ma przedstawić. Oczywiście jasne jest, że nie można przedstawiać własnego żywiołu.
|
Mi glownie chodzi o to, aby wykorzystac to co moim zdaniem powinno byc w ogole mysla przewodnia calego konkursu, czyli zywiolow. I fajnie by bylo bym mogl pracowac nad zywiolem do ktorego naleze. Kazda druzyna poprostu musiala by przedstawic SIEBIE z jak najlepszej strony ;)
|
Ale, że przedstawimy się w The sims, czy jakoś inaczej, bo chyba nie da się przedstawić np.: Wody, albo ziemi w TS, to nie możliwe, ale np.: woda.. zrobić jak najlepsze ujęcie znad jeziora, albo czegoś, ziemia- strasznie ładne ogrody, albo coś? Ogień- grupowe ognisko w jak najlepszym klimacie? Powietrze- i tu właśnie dupa -.- Jak przedstawić powietrze /?
|
Altair, może zbyt dosłownie potraktowałeś to "zadanie" :P
W poprzednich edycjach było więcej zadań, ale i drużyny były większe. W sumie dla mnie to obojętne, bo nie biorę udziału ;) |
Cytat:
Dla mnie też to obojętne. Jako widz nie czuję tych emocji. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:31. |