![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Mi się udaje zawsze. Wystarczy, że gdy wyskoczy ci okienko z opcjami wyjazdu na studia to w lewej części okna klikasz dwa razy na simów którzy mają pojechać na uniwersytet. Wszystkich simów których zaznaczyłaś znajdziesz w środkowej części, jak chcesz ktòregoś wywalić to klikasz na niego dwa razy (w tabeki środkowej rzecz jasna).
|
testował ktoś nowe rodzaje zgonu? wiem że jest od nagłego uderzenia czyli protestowania przeciw śmierći i zrzędzenia co zrobić by sim na nie umarł? i jak to wygląda? szczególnie ciekawi mnie drugie
|
Cytat:
Cytat:
Dołączam się do pytania i jak można umrzeć przez to nowe łóżko? Zgaduje, że jak się je składa, ale co trzeba z nim robić, żeby się złożyło? |
Który z akademików, Waszym zdaniem jest najfajniejszy? Bo nie wiem, który wybrać ;)
|
Przepraszam, nie wiem czy ktoś już o to pytał...
Co... lub może raczej kto to jest simorośl? Można tym grać? Dołączyć do rodziny etc? |
Cytat:
|
Poprzez zgniecenie sim ginie wtedy kiedy rozkłada łóżko lub wali w automat z piciem/jedzeniem :)
A ja mam pytanie, gdzie można spotkać simorośl w miasteczku akademickim? |
Nie ma konkretnego miejsca, włóczy się to tu, to tam. Trzeba mieć szczęście. Simorośl jest chyba studentem, bo u mnie miał 10 poziom w grupie społecznej Ważniaków.
|
A do mnie simorośl wpadła jako współlokator :D
jak się rozmnażają simorośle w trójce? W dwójce pamiętam, że wystarczyło potrzepać głową :D |
@up sadzi sie je jak roślinke :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:17. |