![]() |
Odp: Zadanie piąte - głosowanie
Gratuluję wygranej drużynie! :) To była naprawdę świetna zabawa, mam nadzieję, że uda się to powtórzyć. I dziękuję mojemu przukochanemu ogniowi, oni już tam wszyscy wiedzą za co <3
ogniste teletubisie jeszcze powrócą :3 |
Gratuluje wodzie wygranej, jak rowniez pozostalym druzynym swietnych prac na przestrzeni calego konkursu.
Wielke podziekowanie dla Szarionetki za to, ze tak dzielnie dowodzila armia teletubisiow :D Moze i jestesmy ostatni w punktacji, ale zyskalismy cos czego skala nie jest wstanie wyliczyc :) Dzieki :D |
Gratuluję wszystkim i dzięki za głosy na wódę. Pozdro dla ognia, które od początku do samego końca trzymało klasę;)
|
Cytat:
Z WAS DUMNY! <3 Ruda, Lase, Bluszczu, Altair, Malin za rok wracami i ROZ*******AMY TĄ BUDE <3 Pozdrawiam, Kennuś :3 |
Na wstępie gratuluję wodzie wygranej, jak i reszcie drużyn - bardzo wysoki poziom, wspaniałe prace. Mam nadzieję, że za jakiś czas spotkamy się ponownie i walka będzie równie zacięta, a prace jeszcze lepsze :3
Tak jak Genesis, dziękuję Ognistej Charionette za dowodzenie naszą grupą Teletubisiów, jak i dziękuję reszcie ognistej drużyny - mamy ostatnie miejsce, ale to nie wygrana jest ważna - świetnie bawiliśmy się w swoim towarzystwie od początku do końca :) Kocham Was! <3 |
Co tu jeszcze powiedzieć... Dziękuję Gingersowi za organizację konkursu, wszystkim żywiołom i opiekunom za trudną, ale też przyjemną rywalizację, no i wszystkim, którzy głosowali na naszą drużynę :).
A z ogniem, to ja już się zaraz pożegnam ;). |
Gratuluję wygranej Wodzie i dziękuję wszystkim za wspólną zabawę ;). Dziękuję również tym, którzy oddali na nas głos w trakcie tych wszystkich zadań ;).
Każdy z nas na pewno będzie miał coś miłego do wspominania ;). Na pewno na długo zapamiętamy hejtowanie kartonów, czy wymyślanie kolejnych zadań xD. Generalnie był to całkiem miło spędzony czas :). Dzięki, Ziemio :D! |
Cytat:
Gratulacje Wodzie, za wygraną. Zasłużona. :33 Szkoda, że nie wygraliśmy. :c |
Chciałabym serdecznie pogratulować Wodzie. Wasze prace były świetnie, a wygrana słuszna.
Dziękuję Drużynie Ziemi za cudowną współpracę i Gingersowi za organizację tego konkursu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku konkurs będzie kontynuowany! |
Nie mogłam być przedtem, ale to nikogo nie obchodzi ;D
Na początku chciałam podziękować za wszystkie głosy oddane na nas :* Dzięki wam zajęliśmy drugie miejsce, które także jest wysokim miejscem. Nie udało się wygrać, ale trudno. Ranga nie jest aż taka potrzebna do życia. Jedna mi starczy. Dziękuję także mojej drużynie powietrza: rudzi, Altairowi, neville'owi, Kenny'emu, Malince, MoD i Suzzy za miło spędzony czas i konfy na gg <3 Mimo wielu przekrętów, edycja była ok. Chciałam pogratulować także drużynie wody wygranej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:06. |