![]() |
Odp: Simki by Bjork
Motyka - fajny, pomocny z niego gość ;)
Lubie - słodki jak cukierek :D Charionette - bardzo miła, fajna dziewczyna :3 Malin - moja lepsza połowa :D Apocalypsa - wygadana dziewczyna ;) Maqryll - synek! xD zawsze wyszczekany :P Meryam - robi niezłe gify ^_^ Mroczny Pan Skromności - sam mrok! :> Rudzielec - podobno jestem wrednym moherem xD Kubuss - lubię jego wypowiedzi :P Kędziorek - miła, trzeźwo myśląca ;) Diana - fajna i ma świetną sygnaturę! <3 Liv - dobra koleżanka, czekam na jej FS ;) Gingers - taki mały szatan :D ale ma dużo cierpliwości ;) Libby - nadal ją lubię, choć może tego nie widać... Perplexite - uprzejmy, fajny gość, robi niezłe avy <3 @down: nie umiem się tak rozpisywać |
Motyka - chciałabym choć połowę z jego inteligencji. Lubie - taka forumowa maskotka. Nie wiem, skąd takie wrażenie ;) Charionette - prawdziwy miluch. Zdecydowanie zasłużyła na tę rangę. Malin - hmm... Apocalypsa - na wszystko ma gotową odpowiedź. Chciałabym tak. Maqryll - uroczy w swej naiwności Meryam - szczera do bólu, a to lubię Mroczny Pan Skromności - Mroczny, ale przesłodki. Jego obsesja na punkcie Buki mnie rozwala. Uwielbiam go <3 Rudzielec - :D wulkan energii i szalonych pomysłów. Już nie wyobrażam sobie, gdyby jej nie było w moim życiu. Kto by mnie stawiał na nogi i rozmawiał ze mną przez fona po 8 godzin? <333 Kubuss - od zawsze jestem fanką jego celnych komentarzy. Podoba mi się dobitność jego wypowiedzi i przede wszystkim szczerość - pisze to, co aktualnie myśli. Mistrz ciętej riposty. Kędziorek - oaza spokoju. Uwielbiam jej wypowiedzi, są takie... mądre. Diana - taki słodziak. Bardzo miła osoba. Liv - bez niej to forum chyba by nie istniało. Chodząca encyklopedia nt. TS2 i w dodatku mądra, przemiła osoba <3 Gingers - bardzo podoba mi się jego nick :D naprawdę! Libby - bohaterka "Fantastycznej czwórki". Pała żądzą krwi Dantego, podobnie jak ja, więc za to wielki plus. Perplexite - kurczę, autentycznie nie wiem, kto to jest :D Podglądając posty innych stwierdzę więc, że robi fajne avatary ;) edit: Cytat:
|
Motyka - świetnie sprawuje się w roli admina, fajny z niego gość ;)
Lubie - bardzo miły użytkownik. Można z nim pogadać i buduje świetne domy Charionette - Malin - pisze bardzo wyczerpujące komentarze, dające motywującego kopa ;) i przy tym bardzo miła. Apocalypsa - dobrze spełnia swoje obowiązki. Maqryll - troszkę uparty, ale przy tym miły. Meryam - mistrzyni gifów. Dodatkowo bardzo komunikatywna i chętna do pracy. Mroczny Pan Skromności -jego Skromność jest powalająca ;) Pod skorupą Mroczności kryje się fajny chłopak. Rudzielec - jest świetną pisarką i tworzy cudnych simów. Kubuss - nie boi się wyrażać swojego zdania. Kędziorek - czyta moje OJSG xD Bardzo miła. Liv - niezwykle pomocna, pisze świetne fotostory. Gingers - można z nim pogadać, jest bardzo pomocny. Libby - Lubi TVD, świetnie się z nią pisze, zaszczepiła we mnie miłość do Ronona i Shepparda ;) Perplexite - tworzy świetne avatary. Diana - lubi CSI i wydaje się fajna :D @down: najmocniej przepraszam :( |
@up: a napisać o mnie to nie łaska? :D
EDIT: Nie szkodzi :P |
http://s20.postimg.org/74e73pv7h/1aaaaaaaaaaa.jpg http://s20.postimg.org/fnxl1h3jx/2aaaaaaaaaaa.jpg http://s20.postimg.org/64nw80g1p/3aaaaaaaaaaa.jpg :D Motyka – umie matmę :> To się ceni! Lubie – emotikonki są jego mocną stroną :3 Charionette - NAJLEPSZA NACZELNA NA ŚWIECIE!!! Malin - PRAWDZIWY forumowy mędrzec :D Rangę za simki już ma na szczęscie :> Apocalypsa – jest rozmowna :) Maqryll – odważny user :) Nie boi się wypowiedzieć własnego zdania! Meryam – świetna redaktorka, uświadomiła mnie, że na necie jest TYLE gifów xD Mroczny Pan Skromności - bardzo mrocznie sympatyczny ]:-> Rudzielec - oryginalna - w pozytywnym tego słowa znaczeniu! - osóbka :> Kubuss – jego posty miażdżą, uwielbiałam jego domki w ts2 <3 Kędziorek - kojarzę ją, niestety, tylko z jednego posta, ale urzekła mnie w nim mądrością i obiektywizmem Diana – miła i bezpośrednia :) Liv – można się z nią dogadać i wbrew pozorom jest sympatyczną i wesołą osóbką :> Gingers – nie mógł mi się trafić lepszy partner do tego zadania ^^ Gdyby nie to, że miał dzisiaj za mało czasu, nasza praca byłaby jeszcze bardziej megaśna :> Lubię z nim gadać! Libby - moja stała komentatorka <3 oczekuję Cie przy kolejnym FS :D Perplexite – coraz bardziej daje się lubić ^^ Ma świetnego ava <33 |
Liv i Gingers wygraliście internet!
To jest świetne! ^___^ ps. chciałabym mieć taką koszulkę! :3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Liv, wasz komiks genialny <333 Ostatni obrazek super :D |
Kurcze, ale tu ruch :P dawno tylu userów aktywnych nie było
strasznie teraz żałuje, ze nie biorę w tym udziału, zresztą Meryam dobrze mnie podsmuwała :P |
Też żałuję, że nie biorę w tym udziału ;p
Liv & Gingers - GENIALNE! :3 serio, też chcę taką koszulkę! |
Bjork pisze posta z werdyktem ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:36. |