![]() |
Poprawiłam punkt o multikontach.
Co do zakazu treści wulgarnych - dzięki Rudzielcu za podpowiedź. Po prostu dopiszemy (jak ktoś sformułuje) taki punkt dotyczący FS i VS. Aha, ale na szybko usunęłam słowo "ABSOLTUTNIE" - bo absolutnie nie jest zakazane. Tylko przesadne używanie wulgarnych słów. |
Odp: Zmiany w regulaminie i na forum
w punkcie 3 zasad ogolnych, mozna poprostu dopisac ze w dzialach tworczych zalozyciel tematu ma obowiazek poinformowac uzytkownikow, o zawartych w nim materialach (nieprzestepnych dla mlodszych odbiorcow) :)
|
Tu się zgadzam.
Może by również dodać o kolorach podpisów/avatarów. Takie oczo***ne, że tak to nazwę, kolory też nie wpływają dobrze, na korzystanie z forum, moim zdaniem... |
Albo znaczniki co dane "coś" zawiera, symbole czy coś w tym stylu.
|
zaktualizowałem regulamin o FS/VS, przeczytajcie koniecznie (punkt 4. - zasady ogólne)
@anizali - tutaj raczej nie możemy tego zabronić, dość ciężko zdefiniować takie kolory :P poza tym to już by było za duże ograniczenie moim zdaniem |
Rozumiem :)
Będę czytać najwyżej w okularach przeciwsłonecznych :D |
A propos kolorów rang, to czy istnieją jakieś regulacje, które mówią, co ile można zmieniać kolor? :>
O nie xDDDD |
Do pewnej chwili nie były potrzebne, ale dla jednego usera wymyśliłam co jeden miesiąc :D
No i teraz się wkopałeś :D Dopisałam w regulaminie Rang. Ale to też podziała w drugą stronę - ustawisz sobie rangę w badziewnym kolorze i co? Będziesz czekał miesiąc na kolejną zmianę? Do tej pory nie było problemu z tym, że jeżeli ranga była słabo widoczna, zmienić jej kolor natychmiast. Uważajcie - czego sobie życzycie :D |
Cytat:
Ale można przecież zrobić tak, że zmiana co miesiąc, ale jeżeli kolor się nie spodoba, można zmienić natychmiast, z baaardzo małym odstępem czasu (5-10 minut) @down: no to jest dobre rozwiązanie. |
Może zróbmy tak - nie wysilajmy się celem regulowania wszystkiego. Przecież wiecie, że nie jestem mściwa i jak komuś się kolor nie spodoba - poprawię. Miejmy do siebie trochę zaufania. OK?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28. |