![]() |
Odp: Forumowa Mafia II - sonda i zgłoszenia
@UP: odezwał się człowiek, który ma czyste sumienie, pfu...
Stanę w obronie Rudzi, ponieważ osobiście nie wiem czy oszukiwała. (Jak mówię, nie wiem, bo takie rzeczy powinny być ogłaszane publicznie, a nie widziałem takiej informacji, chyba że szanowna administracja jest na tyle [każdy wstawia słowo jakie chce, bo jak coś palnę to warna na -10 dostanę :/], żeby trzymać takie rzeczy w tajemnicy...) Poza tym, jak Rudzielec miała oszukiwać? Proszę Cię, odpadła jako pierwsza i później pewnie zapierniczała duchem z motorkiem w dupie i gadała do wszystkich, że żyje iwg? Śmieszne ;) |
Rudzielec złamała jedną z reguł FM - obstawiała, kto jest w mafii poza tematem do tego przeznaczonym - i dostała za to warna.
Poza tym zgłoszenia do zabawy będą później. Na razie jest sonda, czy zabawa w ogóle powstanie. |
Cytat:
|
Cytat:
jeśli chodzi o samą mafię to jestem jak najbardziej za, mimo że nie wiem czy będę mogła wziąć w niej udział. coś się dzieje wtedy, użytkownicy się udzielają, dużo osób niebiorących udziału zaglądało do tego tematu i śledziło przebieg gry. chociaż gracze odbiegli praktycznie całkowicie od koncepcji poprzedniej edycji, teraz już wiadomo 'jak to się je', wiec powinno (a przynajmniej mam taką nadzieję) być lepiej : ) |
Jestem za mimo, że nie do końca wiem o co chodzi, ale kojażę i się zgłaszam
|
Cytat:
(tak, piszę o tobie jakby ktoś miał wątpliwości) Czekamy w takim razie na temat ze zgłoszeniami. Ode mnie to tyle. |
Druga edycja Forumowej Mafii się odbędzie. Można zgłaszać się w tym temacie od teraz do 09.10.2013 r. do godz. 19:00. Po tym czasie zostaną rozlosowane i rozesłane do uczestników role.
Komentarze, które do tej pory pojawiły się w tym temacie, się nie liczą. |
W takim razie zgłaszam się i już nie mogę się doczekać :love:
|
Zgłaszam się oczywiście! :)
|
Ja chyba też bym chciała spróbować... Proszę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:35. |