TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery Żywioły 2013/2014 - zgłoszenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66092)

Kjalvör 12.11.2013 21:36

Odp: Cztery Żywioły - zgłoszenia

ASDFGHJKL CZTERY ŻYWIOŁY <3

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Łomatko, strasznie lubię po x razy przeglądać prace z poprzednich edycji, ale nigdy nie miałam okazji spróbować, mimo, że bardzo chciałam! A z racji tego, że nawał nauki się trochę uspokoił, myślę, że trzeba ten wolny czas jakoś spożytkować i trochę wbić się w życie forum, nie? A przy okazji nawiązać jakieś kontakty z użytkownikami i zerwać z trybem życia użytkownika-obserwatora. ;)

2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
The Sims 2 - podstawa i wszystkie dodatki
The Sims 3 - podstawa, Po Zmroku, Pokolenia, Zwierzaki, Nie z tego świata, Zostań Gwiazdą, Studenckie życie i akcesoria "Szalone lata 70, 80 i 90"

3. Jakie umiejętności posiadasz*?
Well, lubię wymyślać różne historie, więc z pomysłami może być u mnie nieźle, z pisaniem również, no myślę i całkiem nieźle idzie mi tworzenie simów. :D
Mogę ewentualnie zająć się obróbką zdjęć, to też jest fajne ^^
Absolutnie nie przydam się w budowaniu!

Kędziorek 13.11.2013 11:03

Powodów jest kilka. Liczę przede wszystkim na świetną zabawę. Poza tym, to dobra okazja, żeby poznać lepiej innych userów, nie mówiąc o tym, że chciałabym się przekonać, jak sobie poradzę, szczególnie, że to gra drużynowa :)

Wszystkie dodatki i akcesoria z The Sims 2

3. Jakie umiejętności posiadasz?
Umiem dobrze dobierać słowa (tak myślę), więc żadne zadanie literackie nie powinno stanowić dla mnie problemu. No i simy w dwójce też wychodzą mi całkiem, całkiem, zresztą lubię bawić się w metamorfozy ;)

Jeśli chodzi o drużynę to wolałabym być w Ziemi. Głównie dlatego, że jest tam Libby, która najlepiej zna moje możliwości :)

Królewicz Grudkowego Kosmosu 13.11.2013 14:20

Głównie dlatego, że chcę się sprawdzić w tworzeniu czegoś w grze wraz z innymi, bo samemu to żaden wyczyn. Ale byłby to tez mój pierwszy konkurs na forum.
Sims 3, Sims 3 Zwierzaki, Sims 3 Cztery pory roku, Sims 3 Rajska Wyspa (tylko te mam zainstalowane).
Mam dobre oko do szczegółów, nawet najdrobniejszy błąd mnie drażni. Dobrze się sprawuję w tworzeniu simów im domów. Pisanie nie jest moją silna stroną.

Najpewniej czułbym się w drużynie wody, lub powietrza, lecz postaram się zaadaptować do każdego teamu.

Diana 13.11.2013 17:24

Przede wszystkim to lubię takie forumowe konkursy wymagające TS, poza tym żałowałam, że nie zgłosiłam się do poprzedniej edycji.
Samą podstawę The Sims 2 oraz The Sims 3 z dodatkiem Cztery pory roku.
Lubię robić zdjęcia w grze i zajmować się grafiką, chętnie też szukałabym potrzebnych do prac dodatków w internecie. Pisać ewentualnie bym mogła, ale wolałabym tylko wymyślać fabułę, bo to zdecydowanie lepiej mi idzie :)

EDIT: Właśnie, chciałabym być w grupie z Muffshelbinką, byłoby nam bardzo miło :3

Muffshelbyna 14.11.2013 18:09

Lubię pracę w drużynach i rywalizację. :3 Poza tym nigdy nie brałam udziału w tym konkursie i jestem ciekawa, jak to wyjdzie.
The Sims 3 - Wymarzone Podróże, Kariera, Po Zmroku, Pokolenia, Zwierzaki, Zostań Gwiazdą, Cztery Pory Roku, Szybka jazda - Akcesoria, - Impreza w Plenerze - Akcesoria
Lubię pisać. <3
Jestem dość kreatywna i mam sporo pomysłów. :D
Lubię robić simy - może nie wychodzą mi świetnie, ale nie jest chyba aż tak źle - no i umiem obrabiać fotki, mniej więcej na podstawowym poziomie, ale zawsze coś. :P

Jeśli mogłabym prosić, chciałabym być w jednej drużynie z Dianą - mam z nią najlepszy kontakt, także poza forum. ;)

Merszyt 15.11.2013 15:10

Ponieważ chciałbym wziąc udział w czymś ciekawym, interesującym. Poza tym uwielbiam rywalizowa, szczególnie grupowo :)
The Sims 3 i dodatki: Po Zmroku, Nie Z Tego Świata, Kariera, Zostań Gwiazdą, Szybka Jazda, Wymarzone Podróże(nie wszystkie są zainstalowane)
3. Jakie umiejętności posiadasz*?
Umiem tworzyc Simów (bez internetowych dodatków), pisac, rysowac, ew. robic zdjęcia w grze. Myślę, że to wszystko
I tak przy okazji: Witam na tym forum :D

Lorette 16.11.2013 15:38

1. Brałam udział w, bodajże 1 serii tego konkursu, dodatkowo moja drużyna zdobyła zwycięstwo, bardzo podobał mi się ten okres, miałam cel logowania się na forum, a nie przeglądania go raz na ruski rok, bądź w momencie gdy chciałam rozwiązać swój problem z grą.
2. Posiadam The Sims 3 Po zmroku, jednak nie jest wykluczone, że w najbliższym czasie (przed rozpoczęciem konkursu z pewnością) nabędę któryś z najnowyszych dodatków tj. Rajska Wyspa lub Studenckie życie.
3. Moje umiejętności to przede wszystkim pisanie opowiadań, ale mogłabym również zająć się tworzeniem simów, czy robieniem zdjęć, bo myślę że to wychodzi mi całkiem znośnie.
3.

astoria 18.11.2013 10:27

ten konkurs mnie potrzebuje, a co! nie bede przeciez pisac ze mnie zmuszono zeby to napisac
a powaznie to nadmiar wolnego czasu, ktorym i tak nie zagospodaruje w zaden szczytny cel, wiec czemu nie 4Ż? poza tym, dwa lata temu gralam i bylo milo, bylam w ogniu i przegralam, hehehe nic
wlaaasciwie to aktualnie nie posiadam komputera, ale mysle ze do rozpoczecia konkursu bede go juz miec + ewentualnie moge zainstalowac podstawe do TS3 i Kariere i Zwierzaki
moge pisac krotkie teksty, obrabiac zdjecia, wymyslac i takie tam *******y, kreatywna ja
+ jesli zainstaluje simsy, nie widze problemu w robieniu simow czy zdjec, to tez lubie~!

chcialabym byc z Livka i Nightem, bo tak :[ idk gdzie, to pewnie Powietrze? no ale zeby nie bylo to prosba, prosze o powazne i pozytywne rozpatrzenie jej, jak i calego mego zgloszenia >D

Malfurion 18.11.2013 12:15

Bralem udzial w poprzedniej edycji i pomimo rozych zawirowan, bawilem sie bardzo dobrze. Lubie gry zespolowe, poniewaz daja one szanse lepiej poznac innych uzytkownikow na forum

The Sims 3 - wersja podstawowa, The Sims 3 - Wymarzone Podróże, The Sims 3 - Kariera, The Sims 3 - Po Zmroku, The Sims 3 - Zwierzaki, The Sims 3 - Zostań Gwiazdą

Nie ma co ukrywac, ze moim konikiem zdecydowanie jest robienie filmikow. Oprocz tego moge zajac sie podstawowa obrobka zdjec, projektowac wnetrza. Mam tez marginalny talent literacki :P Ale ogolnie jestem dosc kreatywna osoba, wiec moge podrzucac rozne pomysly ;)

Do jakiej druzyny trafie nie ma tak naprawde znaczenia, poniewaz chodzi przedewszystkim o dobra zabawe :)

rawrvera 18.11.2013 12:51

Bo zapowiada się ciekawie i myślę, że może to być dobra zabawa. ;) Poza tym z przyjemnością poznam innych użytkowników. :D

The Sims: Światowe Życie, Balanga, Randka, Wakacje, Zwierzaki, Gwiazda, Abrakadabra
The Sims 2: Na Studiach, Nocne Życie, Własny Biznes, Szyk i elegancja, Cztery pory roku, Moda z H&M, Podróże, Impreza, Młodzieżowy styl, Osiedlowe Życie
The Sims 3: Wymarzone Podróże, Kariera, Po Zmroku, Pokolenia, Zwierzaki, Zostań Gwiazdą, Cztery Pory Roku, Studenckie Życie

Aktualnie mam zainstalowane tylko The Sims 3 (+ dodatki, oczywiście), ale na potrzeby konkursu mogłabym uruchomić The Sims lub The Sims 2. :)

Skromnie, bo tylko dwie. :P Tak, jak kocham pisać, uwielbiam tworzyć simów. :D Czuję się jednak w tym jak ryba w wodzie, więc myślę, że sprawdzę się bardzo dobrze. :D Poza tym jestem na swój sposób kreatywna, więc zawsze podrzucę jakiś pomysł, doradzę w czymś. :)

Nie zależy mi też zbytnio, do jakiej drużyny mnie przydzielicie. Chcę po prostu wziąć udział. :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:58.