![]() |
Odp: Cztery Żywioły 2013 - składy drużyn!
Mam problem.
Otóż użytkowniczka Flo wysłała mi dwie wiadomości, z któych wynika, iż chce byc w drużynie ognia ze znajomymi. Poradziła mi się skontaktowanie z "Nysia" przez ten temat. Proszę więc o zamienienie miejsc. Sory, że tak poważnie ale wiecie - humanista :P //Użytkownik Nysia dziękuje za skontaktowanie i dokonuje zamiany. Z poważaniem, humanistka ;) |
Oo, spoczko :D Co najmniej połowę drużyny znam w większym lub mniejszym stopniu, więc mi to odpowiada :P
Życzę wszystkim udanej zabawy, powodzenia ;P |
Aaaaa Flota jest z nami! <33333
Żałuję tylko, że w mojej drużynie nie ma żadnego Teletubiśka, ale ogólnie podoba mi się nasz skład ^^ Życzę udanej zabawy :) @down: geniusz xDDD |
Jak to nie ma, Ty jesteś xD
Mamy chyba najbardziej "redaktorską" drużynę, aż trzy osoby na osiem :D |
Gotowi na nowe wdzianko na forum? Świetnie :D zaczynam nadawanie kolorów i dostępów do działów. Życzę miłej zabawy! :)
|
Ale jestem w fajnej drużynie xD Mam nadzieję, że będzie się miło z Wami grało ^^
|
Już nie mogę się doczekać pierwszych prac konkursowych :) Jestem ciekawa zadań i tego, jak spiszą się drużyny. I tak szczerze przyznam, że naprawdę nie mam swojego faworyta w tej edycji :O Rozwiało gdzieś tych moich ulubieńców po wszystkich drużynach :D Ale to chyba sprawia, że jest jeszcze bardziej interesująco.
Życzę wszystkim powodzenia, udanej współpracy i jak najmilszych wspomnień z tego konkursu :) btw. mimo rozczarowania poprzednią edycją, gdzieś w środku jednak miałam ochotę się zgłosić, być może po to, by te wrażenia zatrzeć. Gdyby któryś z uczestników zrezygnował z różnych przyczyn lub wydarzyło się cokolwiek innego, to zgłaszam w razie czego chęć zastępstwa ;) Powodzenia wszystkim! //Chedit: będę o tym pamiętać ;) |
Cytat:
mi moja drużyna odpowiada! :3 wodo, wybacz xD |
Zdrajca.
Poprawka: zdrajczyni. Nawet na ten tytuł nie zasługujesz, ty, ty, ty... ty Flo ty... :D |
Mery, aleś ją pojechała :D
Malin, czemu nie napisałaś tego wcześniej? xD Może by mnie żona nie zaciągnęła do wody :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:20. |