TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Xillei's workshop (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66255)

Rumanzovia 22.01.2014 08:29

Odp: Xillei's workshop

Acme, jest cudowna, chyba podoba mi się najbardziej. Pasuje jej ta fryzura.
Opaque ładna, taka urocza. Ciekawy kolor włosów.
Lida nie podoba mi się zbytnio. Sama nie wiem dlaczego. Brwi też raczej do niczego. Podobają mi się za to jej tęczówki.
Lancelot - nic dodać, nic ująć, jest świetny!

Xillei 22.01.2014 16:36

Cytat:

Napisał Searle (Post 1797460)
Lida - widzę, że powróciła do pierwszych brwi. Te ostatnie były jakiby nie uczesane :)

No powróciła, bo zawsze miała takie mieć. :P

Cytat:

Napisał Searle (Post 1797460)
Ten Lancelot bardzo fajny, ale rażą mnike jego szpiczaste uszy.

Razi cię, że jest elfem? :)

Dziękuję za wszystkie komentarze. :3 Przeglądałam ostatnio zdjęcia z gry i...

Tu mieli być Leinar i Fa'yian, i Rea'h, i Kerjan... a potem zobaczyłam Feinyra. XD Będą kiedyś, obiecuję.
Tego pana zrobiłam latem, po tym jak zobaczyłam w autobusie TEN NOS. Musiałam. Nos tego wymagał.

Searle 24.01.2014 20:20

Cytat:

Napisał Xillei (Post 1797700)
Razi cię, że jest elfem? :)

Wiem, że jest elfem, ale moim zdaniem lepiej by wyglądał jako normalny czlowiek :)

Jesli chodzi o sima powyżej, to mi się podoba i zdałam sobie sprawę, że lubisz robić postacie rodem z jakiś fantazyjnych opowiadań :)

Xillei 24.01.2014 21:40

No, bo ja generalnie fantasy piszę. :D A spiczaste uszy robię już odruchowo...
Dzięki. :3

Xillei 06.02.2014 14:37

Hej?

Jakiś czas temu, patrząc na poprzednią wersję Lidy, stwierdziłam, że mogłabym z niej zrobić inną dziewczynę (której Lida jest w pewnym sensie "następczynią"... a w każdym razie była) - Pietę.

Więc zrobiłam. Powiedzmy.

Brwi do wymiany (nie miałam żadnych, które by pasowały), soczewki możliwe, że też (oczywiście zapomniałam zainstalować resztę i to były jedyne :P) i zupełnie nie wiem, co zrobić z nosem. Nienawidzę nosów.

Bonus.

Searle 06.02.2014 15:11

Pieta bardzo mi się podoba. Ma przepiękne usta. Soczewki jak najbardziej mogą być. Brwi też ujdą :)

A bonus jest *****iaszczy!:lovers:

cerastes 06.02.2014 16:11

Znowu napiszę, że Twoje simy są śliczne! :) Simka jest taka delikatna i subtelna... A sim... jestem w szoku, że można stworzyć tak realistyczną postać w TS3. Na marginesie dodam, że ten sim wygląda jak sobowtór mojego kolegi i jednocześnie sąsiada. Niewiarygodne. :fun: Wykonanie tego sima - fantastyczne. Również wcześniejszy sim Lancelot, tak samo bardzo mi się podobał. :)

Hebe 06.02.2014 16:25

U Piety zmieniłabym brwi + fryzurę, poza tym jest ok, może ewentualnie mogłaby mieć trochę mniejsze oczy.
Co do tego gościa: jest super, szczególnie jego oczy są świetne :D

Królewicz Grudkowego Kosmosu 06.02.2014 16:59

Poprzedni sim wyszedł ci bardzo fajnie, tylko twarz by mogła być zła, lub ponura. Skąd jest ta pelerynka?
Simka przeciętna, ale i tak bardzo ładna. A sim mmm...CIACHO!!!

Xillei 06.02.2014 17:07

Dziękuję. :3

Cytat:

Soczewki jak najbardziej mogą być.
Dlatego napisałam "możliwe".:D Ale chciałam inne, więc pewnie je zmienię.

Cytat:

U Piety zmieniłabym brwi + fryzurę, poza tym jest ok, może ewentualnie mogłaby mieć trochę mniejsze oczy.
Work in progress, potrzebowałam fryzury nie zasłaniającej twarzy.

Nikt nie ma żadnych sugestii co do nosa? :(

Cytat:

Poprzedni sim wyszedł ci bardzo fajnie, tylko twarz by mogła być zła, lub ponura. Skąd jest ta pelerynka?
Dlaczego zła albo ponura? O.O Co do peleryny, nie mam najbledszego pojęcia, wiem tylko, że nazywa się AoT_robe_byBKT.

Miło, że Ruthwick się podoba. ^^ Chociaż raz reakcje są takie, jak planowałam. :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36.