![]() |
Odp: FTS Newsletter - 22 [24] - Wydanie świąteczne - Komentarze
Moja propozycja to GalaktycznyKwiatonatorKosmiczny1528 :)))))))
|
DOBRA, właśnie wpadł mi do głowy nowy, wspaniały pomysł na nick Mrocznego Pana Skromności:
Mroczny Pan Maciej LUB LaseeeeczkaXD145643 :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja też, ja też! :D |
Boże, co mnie podkusiło xDDD Już wolałem być Jasnym Panem Pychy :P
Ale cóż, sam się o to prosiłem :D Za kilka dni zrobię jakąś sondę i będziecie mogli zdecydować o moim marnym losie xD A teraz kilka słów o tym numerze ;) Bardzo spodobała mi się nowa Strefa Luzu. Mam nadzieję, że w kolejnych numerach pojawią się podobne zagadki :D Forum Mówi jest w porządku, chociaż mogłeś Qwerty przy ostatnim pytaniu podać wszystkie odpowiedzi :D Wyszło na to, że niektórzy nic nie życzą czytelnikom :P Polecane jak zawsze na dobrym poziomie :) Zwłaszcza dwójkowe dodatki przypadły mi do gustu ;> Fajnie, że avek CW mojego wykonania znalazł się na szczycie rankingu :) Ogólnie wszystkie artykuły były świetne ;) Jednak nic nie przebije Rudej i F4 :D Przeczytałem ten tekst pięć razy i przez cały czas uśmiech nie schodził mi z twarzy :P Nie ma to jak miłe wspomnienia :> Moje teksty jak zawsze najlepsze :D Szkoda, że nie wszyscy dali radę przygotować artykuły do specjalnego numeru, jednak i tak uważam, że całość wyszła naprawdę dobrze :) |
Cytruska dostaje koronę króla internetów xD. Ten twój nick jest po prostu miszczowski xDDD !
|
Cytat:
|
ja tez jestem za laseczką. pasuje do Mroka :)
|
dobra, koniec spamu tutaj, w offtopicu przynajmniej nie naliczają postów ;)
że będziecie bezlitośni to się spodziewałem, ale nie wiem doprawdy skąd w was AŻ TYLE zła :( ankieta |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:44. |