![]() |
Odp: Simy by Christa TS3
Bardzo ciekawa simka.
Pasuje jej krótka fryzura. Nos i usta mają ładny kształt. Świetna prezentacja. |
CO prawda bardziej podoba mi się poprzednia simka, ale ta tez jest bardzo ładna :)
|
może jeszcze ktoś się skusi? :)
|
Ja sie skuszę! :) Nawet bez przypomnienia bym tu zaglądnęła, bo lubię Twoje simki!
A ta baaaardzo mi się podoba - wydaje się taka delikatna, ale i zdecydowana jednocześnie. Ma piękne usta. |
Ogolnie fajna, bardzo podobaja mi sie te wlosy. I ta kiecka tez ok, z checia zobaczylabym jej buty ;D
I jeszcze jedno oswietlenie zdjec, tragedia ;d Nienawidze naturlanego oswitlenia w sims3 kazdy sim wyglada wtedy okropnie. |
|
Emma ma bardzo delikatną urodę.
Pasuje jej ten kolorek włosów, a sama fryzura też jest całkiem fajna. Podoba mi się jej kształt ust oraz oczy. Bardzo ładnie wyszła na 3 zdjęciu. |
Może ktoś jeszcze? ;)
|
Co do Emmy: nie wiem co o niej sadzić. Przede wszystkim popracuj nad oświetleniem, bo na zdjęciach z gry wygląda jakby stała w cieniu. Twarz ma dość ładną, ale przeciętną, nie wyróżniającą się. Nie podoba mi się jej sweter, ma kiepską jakość. I mały minus za kolor włosów, bo mają zielonkawy odcień.
|
jeszcze ja! :D Juz wczesniej mialam skomentowac, ale tak zeszlo i zeszlo :D O dziwo Simka bardziej podoba mi sie w oswietleniu "naturalnym" niz tym z Cas ;D ladna, delikatna twarz, fryzura rowniez mi sie podoba, ale jesli chodzi o jej kolor to juz nie jak hebe wspomniala maja jakis zielonkawy kolor co nie wyglada dobrze akurat u tej Simki :) Sweter moze byc, moglabys dac zdjecia ukazujace jej buty ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:52. |