![]() |
Odp: Projekt "Self-esteem" by Jin.
Szkoda Jensena... Zakochany w kimś kto już się nim nie interesuje. Niezmieniony wystrój przypominający o byłej żonie nie ułatwi dążenia do wolności w uczuciach, jednakże trzymam simowe kciuki by mu się udało...
Jeżeli chodzi o dom to podoba mi się bardzo, zarówno zewnątrz, jak i wewnątrz. Jest kilka małych rzeczy, które można by poprawić (jak drzwi wejściowe, dywanik w łazience), ale to wynika z ograniczeń dodatków, plus chęci eksperymentowania (tworząc dane pomieszczenie, po głowie chodzi nam nieco inna wizja niż mamy możliwość stworzyć i trzeba używać dostępnych substytutów - znam to z autopsji :) ). Podoba mi się ta spójność stylistyczna, ciepło i wrażenie, że ten dom jest serio zamieszkiwany. Czekam z niecierpliwością na Twoje kolejne dzieła. |
Piękne to jest :3
Nie mam nic do zarzucenia, każde zdjęcie oglądałam z zachwytem :3 Bardzo realistycznie to wszystko wygląda, śliczna rabatka przed domem :3 Wszystko idealnie dopracowane, ogólnie same zachwyty mogę opisywać nad tym domem xd :D:D edit. po dodaniu komentarza zorientowałam się że to stary temat, ale musiałam skomentować ;3 |
super, ekstra, śliczne, wystrzałowe, idealne !
no po prostu bomba ;)!!! |
Dla mnie trochę zbyt klockowaty, ale ogólnie przepiękny i urządzony ze smakiem, co bardzo mi się podoba.:)
|
Dżin, dasz go do pobrania?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:16. |