![]() |
Odp: Mody do TS2
Chodzi o oryginalną skrzynkę na listy, ale sklonowaną, często z kompletem recolorów dostępnych w trybie kupowania. Dostaje się ją np. podczas instalowania domków z neta.
@down: wywal ją bezpośrednio z downloads. |
Matko, faktycznie mam coś takiego :O Z innymi kolorami, nawet nie wiedziałam...
I zrobiłam debilstwo! Usunęłam ją teraz.. Wyłączyłam i włączyłam grę, a ona znów się pojawiła.:| |
Cytat:
Edit: Upsss... Nie wiem co się dzieje, ale moja simka urodziła dziecko, odłożyła je i... Urodziła następne i następne... Dalej się nie odważyłam sprawdzać, wyszłam bez zapisywania. Jak się ich pozbyć? :( Edit (znowu): Moja simka w sumie miała aż 5 dzieciaków w brzuchu;p Dwoje urodziła, a resztę udało mi się poronić. Już wiem jak ustawiać w Inteenie, także dziękuję za wskazówkę! |
Czy jest jakiś mod na to, aby liczba domowników nie była ograniczona do 8? :)
|
http://modthesims.info/d/250640
Ale powyżej ośmiu możesz dojść tylko przez grę (ciążę, wprowadzenie simów przez interakcję, itp.). Nie zrobisz z tym modem więcej niż ośmiu w CASie. |
Dziękuję Shiver. O to mi chodziło tzn. ciąże, wprowadzanie się itp.
Jeszcze raz Dziękuję :) |
Wiecie może czy istnieje mod na to, aby czas płynął na każdej parceli.
Tzn wyjeżdzamy o 12, siedzimy 2 godziny, to po powrocie do domu mamy 14, a nie 12 czyli taki czas gdy wyjeżdzaliśmy |
Szukam 2 modów;
by dziecko mogło kupować w sklepie i rezerwować stolik w restauracji. Istnieją takie mody? |
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:25. |