![]() |
Odp: The Sims 4 - problemy z grą
u mnie wywala do pulpitu zbyt czesto, wystarczy ze wejde w mape i nara... ;x
Cum, dzięki, cenzura ogarnięta :D teraz tylko sprawić zeby nie wywalało co 5 sec i będzie mozna grać :) |
Cytat:
|
@up
Cytat:
|
Cytat:
|
ja tez nie mam, ale wystarczylo zmienic ten plik w folderze game i poszlo bez problemu. :O a spróbuj sposobem z origina? albo poczekaj, pewnie niedługo wyjdzie łatka.
|
Podczas gry bardzo często Simsy mi się nagle minimalizują bez powodu :| Ma ktoś tak? Nie jest to jakiś niesamowicie męczący błąd, ale jeśli dałoby się to naprawić, byłoby fajnie.
|
Wgrywał już ktoś nową łatkę? Musiałam znowu wypierdzielić zawartość Tray, bo gra przestała odpowiadać. Nie wiem czy coś nachrzanili w tym patchu czy co.
|
UPS, łatkę mam wgraną, wszystko działa jak należy. Poprawiała niemowlaki ;)
|
Na crashe chyba jednak nie pomaga, bo kumpeli się gra zaktualizowała sama, po odpaleniu Origina z grą po raz pierwszy. Za to ani razu nie miała dziecka potworka, więc może faktycznie poprawia łata ten błąd.
|
Ja miałam dotychczas dwa błędy - wywala na pulpit albo przy podróży na parcelę, albo z parceli do domu (więc na razie nigdzie nie podróżuje, żaden ból - i tak w mieście nie ma nic ciekawego) no i raz po powrocie ze szkoły, ikonka mojej simki wciąż była szara i nie mogłam otworzyć jej potrzeb itd, resetsim nie pomogło, po prostu uruchomiłam ponownie i drugi raz już tego błędu nie było...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:17. |