![]() |
Odp: Konkurs na logo 2014 - Regulamin i pytania
Rzuciłam mięso? :D
hm "przedłużać termin ich składania o kolejne 2-3 tygodnie" - tego nie miałam na myśli, nawet 5dni nie miałam na myśli. Wchodze na forum rzadko ( poza uczelnia mam na glowie kilka rzeczy), jako ze nie trzyma mnie tu jakis dlugoterminowy konkurs min. Dlatego zawsze orientuje sie po długim czasie o istnieniu jakiegoś konkursu i zawsze łezka w oku : "Damn, dlaczego nie patrzyłam wcześniej :( " wiec tym razem pomyślałam, że warto spytać, zanim od razu się wkurzać. Cóż, święta dopiero będą i bedzie koszmar, ale mam bodajże jutro kolokwium i we wtorek -.- także czułam ze mogę nie usiąść w weekend do simów niestety. Mnie sesja nie boli - ja musze się do sesji wyrobić ze wszystkim. u mnie już trwa gorący okres. No spytałam nie mając nadzieji, ale wow jeśli jest to możliwe, to przedłużenie o jakies 3-4dni wydaje mi się zbawienne :P |
Postanowione...
Termin oddawania prac został nieodwołalnie przedłużony do 18.12 (czwartek) do godz. 15:00. |
W takim razie moje pytanie brzmi od kiedy do kiedy będzie można głosować oraz kiedy będą wyniki podane?
|
Wszystko się przesunie.
Sondę otworzę w czwartek o 15:00 i będzie trwała do 22.12 (poniedziałek) do północy. Wyniki ogłoszę następnego dnia, tj. wtorek (23.12). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12. |