![]() |
Odp: Bitwa o Sima - edycja zimowa: ETAP I
Cytat:
swoje argumenty napisałam wyżej, więc Rainbow, nie zaliczam się na warna ;O poza tym, gdzie jest Pinki... on tylko to rozwiąże :cool2: @edit: Wy mi powiecie, że bez nas forum by przeżyło i wyglądałoby tak samo? http://imgur.com/fGQKogQ |
Cytat:
Cytat:
z tym komiksem to proponuję po prostu tematykę, by zrobić jakąś panne wystrojoną na sylwestra i bajka :) Cytat:
|
Szczerze tez myslalam, ze to bedzie indywidualny konkurs ;) Praca w parach ok, ale trzeba patrzec, ze jest czas swiat i nie kazdy spedza je przed komputerem lub ma ferie szkolne. Dodajac fakt, ze kazdy ma inna wersje gry to juz w ogole dzielenie sie dodatkami jak dla mnie jest zbyt uciazliwe i w ogole to kazdy ma swoje zdanie i pomysl na prace.
Praca solo ok jak najbardziej tego typu zadania, ale na pare + inna wersja gry jak dla mnie troszke odbiega ;} |
Najgorzej jeśli jedna osoba będzie mogła zrobić pracę jedynie w TS2 a druga w TS3 bo załóżmy nie posiada innych części Simsów - jak wtedy podzielić się zadaniami żeby było równo?
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, z doświadczenia wiem, że robienie czegoś razem bardzo "łączy ludzi" i możecie się z kimś bliżej poznać. Jeśli chodzi o ograniczanie Was - nie ograniczam uczestników. Podałem tylko opis postaci, ale macie wolną rękę jeśli chodzi o mody, dodatki z Neta, sposób wykonania itd. Serio, to jest ograniczanie? Możecie praktycznie wszystko. Resztę argumentów podała ciepła woda i kaczka, ja nie mam nic więcej do powiedzenia. Praca w parach zostaje, nie ma możliwości zmiany partnera ;) Przedłużyć termin mogę bez problemu. 9 stycznia o 20:00? I jeśli chodzi o komiks. Pomyślałem, że jedna osoba może zrobić Simów, a druga zająć się wykonaniem komiksu. Ale spoko, jeśli aż tak Wam to nie odpowiada, mogę zmienić po prostu na zdjęcie sylwestrowe. Ale wtedy termin skracam. Decydujcie ;) Mogę jeszcze dodać, że więcej prac w grupach nie będzie, bo widzę, że wielki problem macie :| |
Kurczę Pinki, ale ty nie czaisz, że my nie chcielismy tego w parach robic? Każdy zgłąszał się INDYWIDUALNIE.
Ja jestem osobą, która nie nadaje się do pracy w parach i dobrze o tym wiem. Tylko, że sorry, ale mam już te 18 lat, nie jestem w podstawówce, żeby mnie na siłe współpracy z kimś uczyć... -___- Gdybyś napisał, że konkurs będzie polegał na współpracy, a nie na tym, że JA wymyślam, JA robie, JA wygrywam/przegrywam to co innego. Przykro mi, że na siłe starasz się nas czegoś nauczyć, związać ze sobą. Nie po to zgłaszałam się do konkursu, żeby zawierać nowe znajomości. |
Cytat:
|
Cytat:
to można chociaż zrobić inne drużyny? żeby był kompromis? ;)) |
Cytat:
Cytat:
Dajcie mi czas, okej? Pogadam z jury, Cherrie i ogarniemy, czy zmienić zadanie, czy nie. Ale ta decyzja już będzie nieodwołalna. Póki co nie spinajmy, są święta, Bóg się rodzi ;) |
Cytat:
lepiej wyglądałaby nasza współpraca, więc ;)) Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:51. |