TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS4] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=475)
-   -   Mery buduje domy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68926)

Łezka 15.02.2025 16:28

Odp: Mery buduje domy

Cudny projekt! :lovers: Urzekające otoczenie, znakomicie wkomponowana przystań i dobrze przemyślane zagospodarowanie terenu wokół domu. Wnętrze bardzo przyjemne, wszystko w podobnej, neutralnej (naturalnej) tonacji. Przyznam Ci się szczerze, że zaskoczyłaś mnie! :) Dzięki Twojej pracy zdałem sobie sprawę, że choć w mojej rozgrywce dominuje zachowawczość i pewien konserwatyzm, jeśli idzie o budowanie, to chciałbym wprowadzić tam simów, a najlepiej swoją własną rodzinę w prawdziwym życiu haha :D Dziękuję!

Meryam 17.02.2025 17:58

Cytat:

Napisał Diana (Post 1883612)
Piękny domek! Gdybym grała w TS4, to już bym prosiła o udostępnienie :D Mery, tak właściwie to grasz w swoich domkach, czy raczej budujesz dla budowania? Ciekawa jestem, kto mógłby tu mieszkać.

Senkju, senkju!
Nawet jeśli byłyby prośby, to nie udostępniam domków bo są napchane CC i często sama nie wiem skąd co mam, a chciałabym dać credit odpowiednim twórcom, odesłać do odpowiednich linków, itd.
Buduję dla budowania. Zazwyczaj mam w głowie kto mógłby w danym miejscu mieszkać, ale wolę pozwolić mojej audiencji puścić wodze fantazji ;)

Cytat:

Napisał Łezka (Post 1883615)
Cudny projekt! :lovers: Urzekające otoczenie, znakomicie wkomponowana przystań i dobrze przemyślane zagospodarowanie terenu wokół domu. Wnętrze bardzo przyjemne, wszystko w podobnej, neutralnej (naturalnej) tonacji. Przyznam Ci się szczerze, że zaskoczyłaś mnie! :) Dzięki Twojej pracy zdałem sobie sprawę, że choć w mojej rozgrywce dominuje zachowawczość i pewien konserwatyzm, jeśli idzie o budowanie, to chciałbym wprowadzić tam simów, a najlepiej swoją własną rodzinę w prawdziwym życiu haha :D Dziękuję!

Dziękuję pięknie i cieszę się, że dostarczyłam swoim tworem inspiracji :)

Caesum 17.02.2025 22:19

Meryam, te dwa ostatnie posty są świetne. Uwielbiam połączenie przyrody, wody i drewna, więc strasznie mi się wszystko spodobało! Szczególnie kocham to zdjęcie z łódką i zdjęcie z pomostem w parku. Cuda! Aż mam ochotę dać kolejną szansę czwórce. :D

Meryam 23.03.2025 21:40

Cytat:

Napisał Caesum (Post 1883647)
Meryam, te dwa ostatnie posty są świetne. Uwielbiam połączenie przyrody, wody i drewna, więc strasznie mi się wszystko spodobało! Szczególnie kocham to zdjęcie z łódką i zdjęcie z pomostem w parku. Cuda! Aż mam ochotę dać kolejną szansę czwórce. :D

Dziękuję pięknie <3

Było jezioro, to teraz rzeczka.
Uprzedzam pytania - tak, domek jest pusty w środku. Czy ktokolwiek jest zaskoczony? XD

Diana 26.03.2025 20:01

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1883691)
Uprzedzam pytania - tak, domek jest pusty w środku. Czy ktokolwiek jest zaskoczony? XD

Ja jestem zaskoczona, bo zawsze bardzo ładnie meblujesz domki. Tak więc czekam na zdjęcia ze środka :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:02.