![]() |
buu
Mój komp to najgorszy na świecie :/ nic nie dała instalka xp i już chyba nic nie pomoże w takim razie temat do zamknięcia :1smutny:
|
może źle dx się instaluje>?? choć jak byś instalowała wersje z sp2 t on sie z nim instaluje
spróbój najnowsze stery zainstawlować(stare kasujesz, restart kompa nowe) www.nvidia.com |
terefere kuku! ;P oczywiscie że nie działa. Chyba jedyne co moge zrobić to oczekiwać pod choinke ts2 w prezencie oryginała...
|
jak orginał nie pomoże to zmiana karty lub innego podzespołu kompa :)
spróbuj pożyczyć od kogoś kartę i ją podepnij, jak bedzie wsio OK, to znaczy ze twoja karta szwankuje, dla pewnosci u kogoś swe karte sprawdź(najlepiej w tej grze) :) |
a jaki ja mam problem...
Otóż wyskakuje mi ten komunikat, i wszystko by było ok, wielu osobom wyskakiwal ten komunikat i gra się nie chciała włączać gdyby nie to że... THE SIMS 2 WCZEŚNIEJ MI SIĘ WŁĄCZAŁO!!!!!!!!!! Jakby ktoś się pytał, to nie zmieniałam karty graficznej, w ogole nic nie zmienialam i nie odinstalowywałam. :help: :help: :help: :help: :help: |
Cytat:
i co dziala ci w koncu ta gra?? ja tez mam taki problem i chce go rozwiazac... jesli ci sie udalo to napisz do mnie dajac mi wzkazowki... PLISEK !!!!!!! tez jestem fanką simsów :P napisz do mnie na gg (220 63 67 ) albo na e-maila([email protected]) z góry dziękuje :D |
odp
A ja mam taką radę: kliknijcie prawym przyciskiem na pulpicie i wejdzie we właściwości, następnie Ustawienia -> Zaawansowane -> Rozwiązywanie problemów i przestawcie przyspieszenie sprzętowe na pełne. Ja miałam podobny problem i potem sobie przypomniałam, że wyłączyłam wcześniej przyspieszenie, żeby robić screeny z klipów =P A teraz zmieniłam i gra działa =]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:00. |