![]() |
To już powiedzieliśmy natka :D
|
nie chcialo mi sie czytac wszystkich postow xP
|
Cytat:
i nie można zaniedbać Sima na tyle aby miał całą twarz w pryszczach. Trzy, czy cztery to max :) |
Ooooooooo!!! Jaka szkoda! Jagby tak miał na policzkach pełno pryszczy, a na brodzie jeden taki wielki z którego włosy wyrastają... fuuuuuuuuuuj!!!!!
|
Cytat:
Nie no, albo za dobrze dbałam o moje nastolatki gdy już im się pryszcze pojawiły, albo po prostu taki wysyp nie jest mozliwy. Nigdzie też nie spotkałam się z żadnymi screenami, gdzie nastolatek miałby więcej niż 3-4. |
A mój sim nie miał pryszczy, bo miał wszyto z jigieną dobrze :D super , ze już wiecie jak zwalczać te pryszcze ;)
|
Witaj...
Myszka-99(ty stary bywalcu znamy sie od urodzenia)
Witaj na forum!!!!!!!! :witaj: tylko nam tu szybko nie uciekaj :ekout: i nabijaj duzo postow :) :lama: (no lepiej nie zaduzo :evil: ) |
Witaj caro :*:ty:
Ja tam stały bywalec TU nie jestem :) Ale :thx: za powitanko :P nie zbaczaj z tematu :w000t: :devil: |
Moja nastolatki mają zawsze pryszcze 2 razy podczas swojego bytu, gdzieś w połowie i pod koniec tego okresu. To nie zalezy od hingieny, bo przeważnie je kompier z rana, po szkole i wieczoram :P, to zwyczajny trądzik młodzieńczy, raz czy 2 tylko nie miałem :/
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:11. |